Channel Zero

6.8 / 10
40 min
Horror, Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Syfy vernieuwt Channel Zero met een derde en vierde seizoen

In weekoverzicht 36 vermeldden wij al dat Channel Zero een tweede seizoen zou gaan krijgen. De anthologie horrorserie van Syfy krijgt er nu zelfs nog twee meer. Het tweede seizoen gaat in het najaar van 2017 van start en in 2018 zal zeker het derde seizoen te zien zijn bij Syfy.

Waar het derde en vierde seizoen over zullen gaan is nog niet bekend gemaakt. Het zesdelige tweede seizoen zal gebaseerd zijn op het verhaal van Brian Russell, The No-End House en zal worden geregisseerd door Steven Piet (Uncle John).

Chris McCumber, president USA bij Syfy, zei over deze dubbele vernieuwing: “Channel Zero heeft zeker een zenuw geraakt met Candle Cove {eerste seizoen}. We kijken dan ook uit om iedereen weer de schrik aan te jagen dit najaar met No-End House – en ik kan niet wachten om te zien welke nachtmerries Nick Antosca {schrijver} in de toekomst voor ons in petto heeft.”

Jeff Wachtel, president chef content bij NBCUniversal Cable Entertainment vulde aan: “Nick {Antosca} heeft een werkelijk spookachtige en onvoorspelbaar eerste seizoen van Channel Zero afgeleverd dat werd omarmd door fans en critici. Hij is een fris gepassioneerd talent met een unieke visie – precies wat we willen cultiveren hier bij UCP.”

Ben jij een horrorfan? En wat vind je van Channel Zero als horrorserie?


Jeff Wachtel en Chris McCumber
Vorige aflevering
Two of Us
Two of Us
04x06
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
10 aug 2017 16:34 -
heb 4 eps gezien... wanneer wordt het zo eng dan?? :/
Reageer
Channel Zero