Channel Zero

6.6 / 10
40 min
Horror, Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Channel Zero

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Channel Zero. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Channel Zero
Seizoen 1 van deze horrorserie draait om de obsessieve herinneringen van één man over een mysterieus kinderprogramma uit de jaren tachtig. Mike Painter (Paul Schneider), die na 30 jaar terugkeert naar zijn geboorteplaats, probeert te bepalen of de verdwijning van zijn broer op de een of andere manier is verbonden met een reeks soortgelijke incidenten die in het verleden zijn gebeurd - en met de bizarre kindertelevisie-uitzending die weer wordt uitgezonden.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Abigail Pniowsky, Keenan Lehmann, Rutger Hauer, Aisha Dee en Amy Forsyth
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 24 april 2018
Consumentenadviesprijs: € 24,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Channel Zero:

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van Channel Zero. Channel Zero is een anthologieserie gebaseerd op horrorverhalen uitgebracht op het internet. Maar op welke website kunnen deze verhalen gevonden worden?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Two of Us
Two of Us
04x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:58
Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
Gisteren, 09:00
Het tweede seizoen van de Canadese misdaadserie Hudson & Rex, gebaseerd op Inspector Rex, verschijnt eind juli op Videoland.
zondag, 11:00
De bestseller The Vanishing Half van Brit Bennett gaat door HBO bewerkt worden tot een limited-serie, nadat de zender de strijd om de filmrechten van het boek heeft gewonnen.
zondag, 10:00
Het vierde seizoen van The Last Kingdom is in de Benelux nog niet te zien op Netflix, maar is vanaf eind juli wel te zien bij BBC First.
zondag, 09:00
The CW heeft de de Amerikaanse dramaserie Katy Keene na een eerste seizoen gecanceld. De serie is een spin-off van Riverdale.
zaterdag, 12:57