Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Channel Zero

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Channel Zero. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Channel Zero
Seizoen 1 van deze horrorserie draait om de obsessieve herinneringen van één man over een mysterieus kinderprogramma uit de jaren tachtig. Mike Painter (Paul Schneider), die na 30 jaar terugkeert naar zijn geboorteplaats, probeert te bepalen of de verdwijning van zijn broer op de een of andere manier is verbonden met een reeks soortgelijke incidenten die in het verleden zijn gebeurd - en met de bizarre kindertelevisie-uitzending die weer wordt uitgezonden.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Abigail Pniowsky, Keenan Lehmann, Rutger Hauer, Aisha Dee en Amy Forsyth
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 24 april 2018
Consumentenadviesprijs: € 24,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Channel Zero:

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van Channel Zero. Channel Zero is een anthologieserie gebaseerd op horrorverhalen uitgebracht op het internet. Maar op welke website kunnen deze verhalen gevonden worden?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Two of Us
04x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst