Channel Zero

6.8 / 10
40 min
Horror, Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Channel Zero

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Channel Zero. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Channel Zero
Seizoen 1 van deze horrorserie draait om de obsessieve herinneringen van één man over een mysterieus kinderprogramma uit de jaren tachtig. Mike Painter (Paul Schneider), die na 30 jaar terugkeert naar zijn geboorteplaats, probeert te bepalen of de verdwijning van zijn broer op de een of andere manier is verbonden met een reeks soortgelijke incidenten die in het verleden zijn gebeurd - en met de bizarre kindertelevisie-uitzending die weer wordt uitgezonden.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Abigail Pniowsky, Keenan Lehmann, Rutger Hauer, Aisha Dee en Amy Forsyth
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 24 april 2018
Consumentenadviesprijs: € 24,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van Channel Zero:

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van Channel Zero. Channel Zero is een anthologieserie gebaseerd op horrorverhalen uitgebracht op het internet. Maar op welke website kunnen deze verhalen gevonden worden?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Two of Us
Two of Us
04x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 11:00
3
Netflix heeft een foto gedeeld van Imelda Staunton (Trying) in de rol van Queen Elizabeth II. Ze vervult de rol in het vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 14:00
Het tweede seizoen van Love, Victor ging vorige maand in première. De serie zal terugkeren met een derde seizoen, Hulu heeft de serie namelijk vernieuwd.
Gisteren, 13:00
Er wordt gewerkt aan een vervolgserie van de film Waterworld, uit 1995. De serie is afkomstig van John Davis, de producent van de film.
Gisteren, 12:00
In augustus 2021 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Gisteren, 11:00