Cardcaptor Sakura

8.4 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.4 / 10
4seizoenen/104afleveringen/1998 - 2018 
NetwerkHulu
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min19982018 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Hulu
Cardcaptor Sakura is een Japanse animeserie van de zender Hulu Japan. De serie ging in première op 7 april 1998.

De serie gaat over het tienjarige meisje Sakura Kinomoto, dat op een dag een bijzonder boek in de kelder van het huis vindt. Dit boek bevat zogenaamde "Clow Cards", wat magische kaarten met speciale krachten zijn. Sakura laat per ongeluk alle kaarten ontsnappen, en maakt de bewaker van het boek wakker uit zijn diepe slaap. De bewaker, Keroberos, lijkt enkel op een klein geel teddybeertje met vleugeltjes. Hij verklaart Sakura tot "Cardcaptor", omdat zij degene is die de kaarten heeft zoekgemaakt en ze nu weer moet terugvinden, vangen en verzegelen in het boek. Met de hulp van de kleine Keroberos en haar beste vriendin, Tomoyo Daidōji, begint Sakura haar avontuur.
Later in de serie duikt Syaoran Li, een tienjarige jongen die afstamd van Clow Reed. Hij wil de rol van Cardcaptor overnemen, maar dat blijkt niet mogelijk daar Sakura al is gekozen. Het beste wat hij kan doen is haar bijstaan.
Wanneer uiteindelijk alle kaarten zijn gevangen, volgt het laatste oordeel. Hierbij wordt Sakura getest om te zien of ze geschikt is als nieuwe bewaker van de Clow Cards. Ze slaagt voor de test, en wordt officieel de meester van de Clow Cards.
Hierna lijkt haar leven weer zijn normale wending te krijgen, tot er een uitwisselingsstudent uit Engeland arriveert, Eriol Hiiragizawa. Vanaf dat moment gebeuren er vreemde dingen in Sakura’s thuisstad, die ze met de hulp van de Clow Cards moet zien te stoppen. Ze leert hoe ze de Clow Cards kan veranderen in Sakura Cards. Nadat ze alle kaarten op deze manier heeft veranderd, maakt Eriol bekend dat hij deels een reïncarnatie is van Clow Reed. Hij zat achter alle gebeurtenissen om Sakura er zo toe aan te zetten de kaarten te veranderen. Had ze dat niet gedaan, dan zouden de kaarten hun magie hebben verloren. Nu zijn taak is volbracht, keert hij terug naar Engeland.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 35
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 24
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 23
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Cardcaptor Sakura.

Vergelijkbare series

Pokémon
2 stemmen
InuYasha
2 stemmen
Bleach
1 stem
Cardcaptor Sakura