Call Me Fitz

7.4 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
4seizoenen/48afleveringen/2010 - 2013 
NetwerkHBO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min20102013 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:HBO
Call Me Fitz is een Canadese komedieserie van de zender HBO. De serie ging in première op 19 september 2010.

Maak kennis met Richard 'Fitz' Fitzpatrick, een louche, maar charismatische autohandelaar die geen zorgen kent. Hij doet waar hij zin in heeft, houdt met niemand rekening en deelt met iedere vrouw het bed. Als een potentiële klant door toedoen van Fitz in coma belandt, is het gedaan met zijn onbezorgde leven. Hij maakt kennis met Larry, de verpersoonlijking van zijn geweten. Larry is vastbesloten om van Fitz een beter mens te maken. Hoewel Fitz in eerste instantie niets van Larry moet hebben, raken de twee door een aaneenschakeling van even bizarre als hilarische gebeurtenissen langzamerhand aan elkaar gewend. Waar Fitz overal een zooitje van maakt, staat Larry klaar om de schade te beperken. Hoelang gaat dat goed?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 12
Seizoen 4
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Call Me Fitz.

Populaire reacties (1)

8
15 Feb 2019
Jammer dat deze serie nooit zo veel bekendheid heeft gekregen. Is denk ik wel 1 van meest ondergewaardeerde series van de laatste jaren. Seizoen 4 is zelfs nooit op dvd/blu ray utigebracht. In Nederland is volgens mij zelfs alleen seizoen 1 maar uitgebracht... Zonde.

Vergelijkbare series