Brother vs. Brother

7,0 / 10
43 min
Huis en Tuin
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
6seizoenen/34afleveringen/2013 - 2018 
NetwerkHGTV
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20132018 (Beëindigd)
Netwerk:HGTV
Brother vs. Brother is een Amerikaanse huis en tuinserie van de zender HGTV. De serie ging in première op 21 juli 2013.

Op "Property Brothers" werken de dynamische tweeling broers en zussen Jonathan en Drew Scott als een team om de cliënten op de bovenkant van de fixer boven te vinden en om te zetten in gerenoveerde meesterwerken. Broederlijke liefde wordt echter in "Broeder versus Broeder" weggegooid, een competitie serie die de Scotts als mentors kenmerkt aan een nieuwe generatie huisverbeteringsspecialisten. Jonathan, een erkende aannemer, en Drew, een makelaar, krijgen elk een team van vijf deelnemers - een mix van ontwerpers, renovateurs en bouwers - die de opdracht hebben om verschillende eigenschappen te renoveren met als doel de waarden te verhogen. De teams krijgen beperkte tijdlijnen en budgetten om te bepalen welke elementen van de eigenschappen moeten veranderen en welke zouden hetzelfde moeten blijven. Na een review van elke woning kan de concurrent die deze week niet knippen, worden geëlimineerd. De laatste teamlid wint $ 50.000.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 3
0 / 4
Seizoen 4
0 / 6
Seizoen 5
0 / 6
Seizoen 6
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Brother vs. Brother.

Nieuws (2)

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 14 tot en met 21 mei 2018 (i.v.m. Pinksteren is het weekoverzicht een dag later) voor je op een rijtje gezet.
22 mei 2018
4
Weekoverzicht van 22 mei tot en met 28 mei. * Weetjes: -Er is vorige week een update gedaan waardoor je als premium gebruiker nieuwe functies kan testen. Dit zou eigenlijk deze week voor alle Premium gebruikers live...
29 mei 2017
2