Breakout Kings

7.3 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
2seizoenen/23afleveringen/2011 - 2012 
NetwerkA&E
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20112012 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:A&E
Breakout Kings is een Amerikaanse misdaadserie van de zender A&E. De serie ging in première op 6 maart 2011.

Breakout Kings - gedreven door het feit dat er weinig dingen gevaarlijker zijn dan een gevangene die net is ontsnapt, moe worden van het volgen van het protocol en een toevlucht nemen tot verouderde methoden van rechtshandhaving, veteraan US marshals Charlie Duchamp (Laz Alonso, "Avatar", "The Fast and the FUrious") en Ray Zancanelli (Dominick Lombardozzi, "The Wire", "Entourage") nemen een andere aanpak voor hun werk. Met behulp van voormalige vluchtelingen pakken ze van vluchtelingen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2

Populaire reacties (6)

avatar Ashcat_
7
20 feb 2016
Oke, de serie is dan niet zo heel geweldig maar keek toch wel lekker weg als tussendoortje! Gezien op Netflix. De cliffhanger was goed voor een 3e seizoen maar ook voor het einde van de serie. De serie is gestopt en daar heb ik ook vrede mee.
avatar anonymous
-
18 okt 2013
Eerste 3 afleveringen gezien, leuke serie. Schitterend om T-Bag weer even terug te zien. Jammer dat er maar 2 seizoenen zijn gemaakt, er zijn toch zat series die minder zijn dan Breakout Kings

Vergelijkbare series

White Collar
6 stemmen
Burn Notice
3 stemmen
Leverage
3 stemmen
Blindspot
3 stemmen
Prison Break
2 stemmen
Breakout Kings