Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Eerste blik op Maggie Q in Bosch: Legacy voordat zij spin-off gaat leiden

Het is officieel. Amazon heeft de casting van Maggie Q als hoofdrolspeelster van de aankomende Renée Ballard Bosch spin-off serie bevestigd.

We krijgen ook een eerste blik op Maggie Q en Titus Welliver in twee sneak peek foto's van de Renée Ballard cross-over aflevering in de Bosch: Legacy finale van seizoen drie.

15375 Bosch: Legacy s3

Je kunt één foto hierboven en één foto onderaan dit nieuwsbericht bekijken.

Daarnaast is Jet Wilkinson aangetrokken om de eerste twee afleveringen van de nog titelloze Renee Ballard-serie voor Prime Video te regisseren. Wilkinson regisseert ook de seizoensfinale van Bosch: Legacy, een cross-over die dient als introductie van Maggie Q als Renée Ballard.

De spin-off volgt rechercheur Renée Ballard (Maggie Q), die de nieuwe cold case divisie van de LAPD moet leiden - een slecht gefinancierde, vrijwillige eenheid met de grootste werklast in de stad. Ballard benadert deze zaken met empathie en vastberadenheid. Wanneer ze tijdens haar onderzoeken een grotere samenzwering ontdekt, kan ze rekenen op de hulp van haar gepensioneerde bondgenoot Harry Bosch om de gevaren die zowel haar eenheid als haar leven bedreigen het hoofd te bieden.

Het personage Renée Ballard, dat noch in Bosch noch in Bosch: Legacy te zien was, is gebaseerd op detective Mitzi Roberts van de LAPD.

Wilkinson zal dienen als uitvoerend producent voor Ballard, samen met Michael Connelly, Trish Hofmann, Michael Alaimo en Kendall Sherwood. Henrik Bastin en Melissa Aouate produceren voor Fabel Entertainment, Jasmine Russ is co-uitvoerend producent.

Co-uitvoerend producenten zijn ook Jamie Boscardin Martin en Trey Batchelor, met Theresa Snider als co-uitvoerend producent voor Hieronymus Pictures.

Seizoen drie van Bosch: Legacy is gebaseerd op Connelly's bestsellers Desert Star (2022) en The Black Ice (1993). Het onderzoek naar de moord op Kurt Dockweiler brengt gevaarlijke geheimen aan het licht en dreigt het leven van onze drie hoofdpersonages te ruïneren.

De verdwijning van een gezin achtervolgt Harry Bosch en dwingt hem de grenzen van het recht te confronteren. In een felbevochten race is Honey 'Money' Chandler klaar om de volgende officier van justitie van Los Angeles te worden. En Maddie Bosch raakt verstrikt in een serie gewelddadige volghuisovervallen.

Bosch: Legacy van Fabel Entertainment wordt geproduceerd door Michael Connelly, Eric Overmyer, Tom Bernardo, Henrik Bastin, Pieter Jan Brugge en Titus Welliver.

Q staat bekend om haar hoofdrollen in de series Designated Survivor van Netflix en Nikita van The CW. Andere hoofdrollen had zij in Kevin Williams-serie Stalker van CBS en de comedyserie Pivoting van Fox.

Wilkinson was onlangs uitvoerend producent en regisseur voor de Apple TV+/Paramount TV Studios-serie Before met Billy Crystal in de hoofdrol. Ze werkte ook als producent/regisseur voor Percy Jackson and the Olympians voor Disney+ en regisseerde de finale van Avatar: The Last Airbender (2024).

Hieronder kun je nog een sneak peek foto van Maggie Q als Renée Ballard bekijken.

15375 Bosch: Legacy s3 foto 2
Vorige aflevering
A Step Ahead
A Step Ahead
02x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
17 Mei 2024 19:06 -
Leuk! Prima actrice en kan indien nodig een echte badass spelen.
Reageer
avatar_BlackBiker
18 Mei 2024 10:34
Dat laatste klopt zeker. Ze was de lead in de, enigszins overbodige maar niet verkeerde, remake van (La Femme) Nikita met Peta Wilson. En daarin schopte ze aardig kont :-)
Reageer
Bosch: Legacy