Black Box

7.3 / 10
42 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2014 - 2014 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min20142014 (Beëindigd)
Genres:DramaMedisch
Netwerk:ABC
Black Box is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender ABC. De serie ging in première op 24 april 2014.

Catherine Black is een beroemde neuroloog van het medisch instituut The Cube. Catherine is briljant, mooi en succesvol, maar ze draagt een geheim met zich mee: Catherine is bipolair. Elke week proberen de dokters de mysteries rond het brein te ontrafelen en zij worden constant op de proef gesteld door gevallen die zij nog niet gezien hebben. De medische verhalen zijn ontroerend, bizar en een lust voor het oog. De patiënten hebben vaak hallucinaties en andere kwalen die wij krijgen te zien door de ogen van Catherine, die de diagnoses stelt en hen behandeld.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1

Populaire reacties (2)

avatar sarlottje
8
5 jun 2014
wat een leuke serie
avatar Lyannah
-
6 Mei 2014
getverderrie wat een onsympathieke serie. Na 2 afleveringen hou ik het voor gezien. Overdreven, over de top, losgeslagen, onsamenhangend, ik kon er helemaal niets mee. Ongeloofwaardige serie waar ik naar uit had gekeken. Er is een poging gedaan om de gekte van House te imiteren, in mijn ogen zeer mislukt.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
V (2009)
1 stem
Black Box