Black Lightning

7.2 / 10
43 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Patriezja
8
20 mei 2018 09:19 -
Top serie! Leuke mensen, goed geacteerd, stoer en spannend en heeft inderdaad wat weg van Luke Cage
Reageer
avatar_187bigmeat
-
23 jan 2018 17:27 -
Black lightning is een fantastische nieuwe serie!! Het heeft veel weg van Luke Cage en het rauwe van die serie. Maar black lightning gaat net een stap verder, door de hede daagse problemen aan te snijden. Zoals discriminatie door de politie. Ook is de officiele soundtrack/theme van de serie erg sterk. Genoemd naar de serie "Black LightningI" en gemaakt door Godholly. Echt goedI!! Kan maar 1 ding zeggenI! Thank god for Black lightning!!!!
Reageer
avatar_Petertjuh4
7.3
25 okt 2019 11:29 -
Iemand een idee vanaf wanneer seizoen 3 op netflix te zien zal zijn?
Reageer
Bekijk reacties (4)
avatar_Roeman
27 okt 2019 15:48
Wanneer komt Black Lightning seizoen 3 op Netflix? Gelukkig werd eind januari 2019 bekend dat Black Lightning vernieuwd is voor een derde seizoen. De superheldenseries van DC gaan doorgaans in oktober van start. Ook bij seizoen 3 is dat het geval met 21 oktober. Een dag later wordt de aflevering vervolgens op Netflix verwacht. Door een samenwerking tussen beide partijen kunnen we razendsnel na de release van een nieuwe episode in Amerika ook in Nederland kijken naar de nieuwe aflevering.
Reageer
avatar_H3nDri3
27 okt 2019 17:02
Alleen staat BL seizoen 3 afl 1 nog niet op Netflix en hebben ze ook nog geen datum aangekondigd zoals ze dat wel hebben gedaan met Supergirl, Flash en Arrow.
Reageer
avatar_Roeman
28 okt 2019 08:03
Helaas, dit is alles wat ik weet en kan vinden.
Reageer
avatar_elixer
20 jan 2020 15:20
ik zit ook al te wachten op seizoen 3 bij netflix duurt inderdaad wel erg lang
Reageer
avatar_Javelin
-
10 jan 2019 09:42 - 10 jan 2019 09:42
Ik geniet zelf wel van de serie, maar wat meerdere mensen aangeven klopt wel. Het lijkt wel een serie die geschreven is voor blank tegen zwart en de serie schuwt dan ook niet om elk klein negatief puntje te belichten.

Pas wanneer Anissa haar superkrachten ontdekt wordt de serie echt goed. Daarvoor is het allemaal nog een beetje slapjes. Snap sowieso niet echt waarom schrijvers hier de zwarte man al onderdrukt en zielig wegschrijven, alles is de schuld van de blanke. In sommige delen van de serie gaat dit wel erg ver, alsof de schrijver iets wilt vertellen van zijn eigen leven ofzo?

desondanks heb ik seizoen 1 en 2 (welke nog loopt) in rap tempo gekeken op Netflix.
Reageer
avatar_udju13233
10
02 jan 2019 20:11 -
Black Lightning is mijn favoriete superhelden serie. Ondanks ik de Arrowverse series eerder heb gekeken. De toon verschil is anders. Er zijn van die mensen die stoppen met het kijken naar deze prachtige serie, omdat het meer realistiche verhaallijnen gebruikt. Anders vertolkt. Het is niet zoals, The Flash (2014), Supergirl of DC's Legends of Tomorrow. Dus wat ik wil zeggen is dat het meer net zoals Arrow is. De verhaallijnen zijn realistich vanaf het begin. Behlave seizoen 4. Maar die seizoen is Meh.

Alle eerste seizoenen van alle soorten series beginnen juist langzaam. Superheld of geen superheld. Want we worden geïntroduceerd aan main castleden van een serie. Vanaf seizoen 2 is de tempo sneller want we weten wie de hoofdrollen hebben. En daarmee hebben de acteurs en de actrices hun groove gevonden.

In seizoen 1 van Black Lightning worden aan de Pierce familie en dat Jefferson (Cress Williams), Jennifer (China Anne McClain, A.N.T. Farm), Anissa (Nafessa Williams) en Lyn Stewart (Christine Adams). Jefferson AKA Black Lightning heeft negen jaar lang zijn pak opgehangen zodat hij meer tijd kon brengen met zijn familie. In dit seizoen ontdekken zijn enigste twee dochters dat ze ook krachten hebben geëerfd. De een vond het goed en de ander niet, maar na enig tijd begint ze het te accepteren. De schurk van de serie is nogal interessant. Ik persoonlijk vond het geweldig dat ze de schurk niet gelijk in de eerste seizoen hebben gevangen.

Ter conclusie wil ik zeggen dat ondanks de superhelden gedoe in de serie, is Black Lightning de beste superhelden serie want deschrijvers nemen ook de dagelijkse problemen mee van de moderne wereld waar we nu in leven in de serie.
Reageer
avatar_BadWolf
6
06 mrt 2018 13:34 -
Heb nu 6 afleveringen gezien maar vind het nu toch wel een hele BLM en SJW serie worden. Alles is de de schuld van de blanke mens. En dan hebben we het nog niet over de acteer talenten. Black Lightning is so not a super hero. Hij is alleen maar met zijn eigen ego bezig, luistert naar niemand en vermoordt daardoor nog bijna zijn eigen dochter. Heel stijf geacteerd lijkt wel een robot. Zit verder weinig tempo is de serie.
Reageer
avatar_H3nDri3
5.5
11 nov 2018 22:48 -
Gestopt met deze serie. Wordt allemaal wel heel erg politiek en de acteerprestaties blijven erg matig. Vooral die albino 'acteur' kan er niks van.

Weet niet wat de TheCW aan het doen is, maar bij Supergirl gaat het ook al heel erg de politieke kant op. Daarvoor kijk ik geen superheroseries.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
02x13
udju13233
24 feb 23:25
dit is 1 van de beste afleveringen van Black Lightning