Billions

8.2 / 10
53 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Damian Lewis (Billions) en Dominic West (The Affair) spelen mogelijk een hoofdrol in aankomende serie A Spy Among Friends, naar de gelijknamige spionagethriller.
ma 13 juli
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
ma 1 juni
2
Vele series zijn verschoven of uitgesteld, maar wat er uitkomt in mei hebben we weer netjes voor je op een rijtje gezet.
29 apr 2020
De week van 30 maart tot en met 5 april stond weer bol van nieuws over de corona-uitbraak. Ook cast en crew van series hebben te maken met de gevolgen van de crisis. Lees hieronder het nieuws dat in deze week uitkwam.
6 apr 2020
De seizoenen van de Showtime series, Billions en Black Monday worden opgesplitst en Showtime verschuift de première van het derde seizoen van The Chi.
3 apr 2020
AMC heeft de muzikale dramedyserie National Anthem van Scott Z. Burns besteld. Mark Johnson is uitvoerend producent van de serie.
27 mrt 2020
In de week van 16 tot en met 22 maart is er veel gebeurd in Nederland. Ook op serie gebied is er wel nieuws al schuift dat nu heel langzaam naar de achtergrond. De podacst, een prijsvraag en meer nieuws uit week 12.
23 mrt 2020
Binnenkort start het vijfde seizoen van Billions. Julianna Margulies (The Hot Zone) en Corey Stoll (Baghdad Central) zullen de cast gaan versterken in het nieuwste seizoen.
21 mrt 2020
1
Prijsvragen, datums, de nieuwe poll, een nieuw redactielid, de podcast, en nog veel meer nieuws in de week van 24 februari tot en met 1 maart.
2 mrt 2020
In mei gaat het vijfde seizoen van Billions van start. De financiële dramaserie krijgt daarin een Suits cast-lid op bezoek.
29 feb 2020
CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
26 feb 2020
Uitslag Serie van het Jaar, een podcast special, castingnieuws, nieuwe series en pilots; kortom er kwam weer veel nieuws uit in de week van 10 tot en met 16 februari.
17 feb 2020