Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Billions eindigt volgens castlid met zevende seizoen

Damian Lewis keert terug naar de franchise en er wordt gewerkt aan een groot aantal spin-offs, maar Billions zou wel eens kunnen eindigen met het zevende seizoen.

Dan Soder, die Dudley Mafee speelt, een voormalige werknemer van Axe Capital die de eerste werknemer van Taylor Mason Capital wordt, liet zich onlangs ontvallen dat het langstlopende drama van Showtime met het komende seizoen ten einde loopt.

Soder onthulde het nieuws tijdens een optreden op NBC Sports Chicago's Football Night. "Seizoen zeven, het laatste seizoen van Billions, is onderweg," zei een in San Francisco 49ers geklede Soder, voordat hij zich realiseerde dat hij zich dat waarschijnlijk niet had moeten laten ontglippen. "Mag ik dat niet zeggen? Ik weet niet of ik dat mag zeggen," voegde hij eraan toe.

Showtime weigerde commentaar te geven.

Billions

Het nieuws komt nadat Lewis terugkeert als Bobby Axelrod in zes van de twaalf afleveringen die later dit jaar in première gaan.

Naast Soder bestaat de cast uit Paul Giamatti, Corey Stoll, Maggie Siff, Toney Goins, David Costabile, Asia Kate Dillon, Condola Rashad, Jeffrey DeMunn, Sakina Jaffrey en Daniel Breaker.

Billions is gecreëerd door Brian Koppelman, David Levien en Andrew Ross Sorkin. Beth Schacter is showrunner en uitvoerend producent naast Koppelman en Levien.

Na het nieuws dat Showtime wordt omgedoopt tot Paramount+ with Showtime, wordt er gewerkt aan een reeks spin-offs, waaronder Millions, Trillions en series die zich afspelen in Miami en Londen.

Een premièredatum voor Billions seizoen zeven zal later worden aangekondigd.
Video on youtube
Vorige aflevering
Admirals Fund
Admirals Fund
07x12
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
02 apr 2023 11:33 -
Als dat waar is dan is dat erg jammer.
Dit is 1 van de weinige series die ik volg waarbij ik het niet erg vind dat er zoveel seizoenen zijn. Elk seizoen is ijzersterk.

Zowel Asia Kate Dillon (Taylor) en vooral Condola Rashad (Kate) zijn gigantisch gegroeid de afgelopen seizoenen.
Reageer
Billions