Big Shot (2021)

7.6 / 10
43 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
2seizoenen/10afleveringen/2021 - heden
NetwerkDisney+
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min2021 - heden
Genres:Dramedy
Netwerk:Disney+
Big Shot (2021) is een Amerikaanse dramedyserie van de zender Disney+. De serie ging in première op 16 april 2021.

De serie vertelt het verhaal van een basketbalcoach van een universiteit die gedwongen wordt om een ​​baan als coach en docent te nemen op een particuliere middelbare school voor meisjes, nadat hij zijn baan heeft verloren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 0
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Big Shot (2021).

Populaire reacties (1)

avatar Christophe
8
16 jul 2021
Als je dit leest en twijfelt om aan Big Shot te beginnen, stop dan met twijfelen. O, en doe me één plezier; kijk zeker tot en met aflevering drie, want het was pas vanaf aflevering drie dat ik de kwaliteiten van deze serie ten volle tot hun recht zag komen. Het heeft alles te maken met de dochter van de coach. Zodra zij in the picture komt, begint het verhaal écht te leven en te werken.

Aflevering 1 + 2 had ik nog zoiets van "Wat wordt dit hier? Een doorsnee tienerserie, of iets wat ook volwassenen kunnen smaken?". Na de derde aflevering was ik ontroerd, heel erg geamuseerd én aan het bingen.

Een aanrader voor fans van Friday Night Lights :-)
Big Shot (2021)