Big Hero 6: The Series

5.8 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
5.8 / 10
3seizoenen/50afleveringen/2017 - heden
NetwerkDisney XD
3x1 21 september 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Ziggo
Looptijd:25 min2017 - heden
Genres:Animatie
Netwerk:Disney XD
Big Hero 6: The Series is een Amerikaanse animatieserie van de zender Disney XD. De serie ging in première op 20 november 2017.

De serie gaat verder met de avonturen van het 14-jarige genie Hiro en zijn robot Baymax. Andere personages die terugkeren voor de avonturen van Hiro zijn Wasabi, Honey Lemon, Fred en Go Go die samen het Big Hero 6 superhelden team vormen. Als het nieuwe wonder op het instituut van wetenschap in San Fransokyo, moet Hiro lastige academische hindernissen overkomen. Hiernaast moet het team de stad ook nog beschermen tegen vele technisch-ingestelde slechteriken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 25
Seizoen 2
0 / 25
Seizoen 3
0 / 0

Recensies (1)

Big Hero 6: The Series - Eerste aflevering

7.5

Nieuws (12)

Ondanks dat er vele series niet starten in september zoals elk jaar, is de lijst niet bepaald kort. Er komen nieuwe series uit en sommige gaan toch van start ondanks de corona-pandemie die flink wat vertraging heeft veroorzaakt in de productie van series
zo 30 augustus
1
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van DC Universe, Syfy, Disney XD, Disney Channel en Nickelodeon. We hebben een update gemaakt van de DC Universe, Syfy, Disney XD, Disney Channel en Nickelodeon-series.
11 aug 2019
DC Universe, SyFy, Disney XD, Disney Channel en Nickelodeon hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
29 apr 2019