Barbaren

7.6 / 10
48 min
Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2020 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:48 min2020 - heden
Genres:Historie
Netwerk:Netflix
Barbaren is een Duitse historieserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 23 oktober 2020.

De beroemde slag van het Teutoburgerwoud, waarin Germaanse krijgers de noordwaartse opmars van het Romeinse Rijk in 9 n.Chr. stopten, is de focus van "The Barbarians". Gemaakt door Arne Nolting, Jan-Martin Scharf en Andreas Heckmann, is de bloedige ontmoeting van twee werelden verweven met het lot van drie jonge mensen die van onschuld naar schuld reizen, loyaliteit naar verraad en liefde voor haat. Sabine de Mardt, Andreas Bareiss en Rainer Marquass produceren voor Gaumont.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (1)

Barbaren - Seizoen 1

7.5

Nieuws (3)

De strijd tegen Rome gaat door. Goed nieuws voor fans van Barbaren, de camera's draaien nu op het tweede seizoen van de historische serie, de meest succesvolle Duitse serie van Netflix.
vr 3 september
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie internationale series. Van maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere genres
22 dec 2020
12
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
30 okt 2020

Populaire reacties (6)

10
26 okt 2020
mooie serie hoop op meer
8
25 okt 2020
Een prima serie van onze oosterburen. Ben benieuwd of Netflix doorgaat.

Vergelijkbare series