Baccano

8.1 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2007 - 2008 
NetwerkWOWOW
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20072008 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:WOWOW
Baccano is een Japanse animeserie van de zender WOWOW. De serie ging in première op 26 juli 2007.

Tijdens de late jaren 1930 in Chicago, de transcontinentale trein, "Flying Pussyfoot,", begint een legendarische reis en laat een spoor van bloed achter over het hele land. Op hetzelfde moment in New York, de ambitieuze wetenschapper Szilard en zijn niet bereid aide Ennis, zijn op zoek naar de vermiste flessen van de onsterfelijkheid elixir. Daarnaast de oorlogen tussen maffia worden alleen nog maar erger. Aan boord van de Advena Avis, in 1711, wetenschappers zijn om te leren over de prijs van onsterfelijkheid.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Baccano.

Populaire reacties (1)

avatar anonymous
-
5 Mei 2014
Ik heb deze serie aanbevolen aan www.mijnserie.nl.
Het is een hele toffe Anime. Deze anime speelt zich af in 1930. De stoomtrein is net uitgevonden en het verhaal gaat over de Flying Pussyfoot ( Vraag me niet waarom deze trein zo heet). Er speelt zich van alles af op deze trien, dus als kijker moet je constant je aandacht erbij houden. Er wordt veel gemoord in deze anime en je hebt eigenlijk geen goede of slechte partij. Het is een hele verzameling dieven, maffialeden en huurmoordenaars en ze vechten allemaal voor hun eigen hachje. De partijen raken daardoor vaak met elkaar verstrengeld en het komt dan tot een climax. In een samenvatting is het moeilijk uit te leggen waar deze anime over gaat zonder al te veel te verklappen. De anime is maar 16 afleveringen en absoluut de moeite waard om te bekijken. Als kijker moet je wel goed onthouden dat je naar een verhaal van iemand aan het kijken bent, het heeft geen duidelijk begin en einde.

Vergelijkbare series

Ergo Proxy
2 stemmen
Gurren Lagann
2 stemmen
FLCL
2 stemmen
One Piece
1 stem
Trigun
1 stem
Baccano