Arcadia

7.1 / 10
50 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
2seizoenen/8afleveringen/2023 - heden
NetwerkEen
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min2023 - heden
Netwerk:Een
Arcadia is een Belgische/Nederlandse sciencefictionserie van de zender Een/KRO-NCRV. De serie ging in première op 19 maart 2023.

Na een grote catastrofe ontstaat een nieuwe samenleving, Arcadia. Omdat grondstoffen schaars geworden zijn, wordt een puntensysteem geïntroduceerd: de Burgerscore. Die bepaalt wat je kan en mag doen in deze maatschappij, en waar je als burger recht op hebt.

'Arcadia' volgt een gezagsgetrouwe familie die dankzij haar hoge score een goed leven kan leiden. Maar alles verandert wanneer aan het licht komt dat de vader van de familie gefraudeerd heeft om de Burgerscore van twee van zijn dochters hoog te houden. Hij wil hen zo beschermen tegen een wereld waarin alles afhangt van hun score. Als straf wordt hij uit Arcadia verbannen naar de buitenwereld, die quasi onbewoonbaar is en waar alleen de sterksten kunnen overleven. Zijn vrouw en vier dochters blijven alleen achter en krijgen strafpunten voor zijn fraude. Ze komen terecht in een kluwen van bedrog en verraad, waarbij de solidariteit tussen de vrouwen steeds meer op de proef wordt gesteld. Kiezen ze voor zichzelf of elkaar?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 0
Seizoen 2

Populaire reacties (12)

avatar Kuiperkes
7
24 maa 2023
Vandaag bekend gemaakt dat er een 2de seizoen komt.
avatar Movieman
3
21 maa 2023
Wat mij betreft heb 2 afleveringen bekeken voor mij 2 teveel.(via de app. VRTmax)Te amateuristisch, te gemaakt als ik daarentegen buitenlandse reeksen bekijk....... Hier verspil ik mijn tijd niet meer aan.
Arcadia