Apple Tree Yard

7.3 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2017 - 2017 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Videoland
Looptijd:60 min20172017 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:BBC One
Apple Tree Yard is een Britse misdaadserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 22 januari 2017.

Samen met twee volwassen kinderen, leeft Yvonne Carmichael (Emily Watson) een tevreden, conventionele leven. Maar haar wereld veranderd in een chaos, wanneer ze een impulsieve en hartstochtelijke affaire met een charismatische vreemdeling (Ben Chaplin) aangaat. Ondanks al haar zorgvuldige plannen, om de affaire gescheiden te houden van haar gezinsleven en carrière; begint fantasie en werkelijkheid elkaar te overlappen en alles waar ze waarde aanhecht, brengt ze in gevaar. Omdat een levens veranderende daad van geweld, tot een proces van het Crown Court leidt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (2)

Apple Tree Yard - Seizoen 1

7

Apple Tree Yard - Eerste aflevering

6.5

Nieuws (7)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
20 jan 2020
Miniseries krijgen een steeds grotere aanwezigheid in het televisielandschap. Vergeleken met jaren geleden is er daarin al veel veranderd, en vooralsnog lijkt het aantal miniseries in productie momenteel alleen maar omhoog te gaan.
4 mrt 2019
Ook voor de maand oktober hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
28 sep 2018

Populaire reacties (1)

-
03 aug 2020
Ik weet het niet.,, Na aflevering 1 ben ik niet echt overtuigd. Verder kijken of niet?

Vergelijkbare series