Another Life (2019)

7.2 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Castingnieuws voor het tweede seizoen van Another Life

Tongayi Chirisa (iZombie) krijgt een vaste rol in het tweede seizoen van Another Life. Ook krijgt onder andere Shannon Chan-Ken (Good Trouble) een rol in het seizoen.

Tongayi Chirisa (iZombie) gaat, tegenover Katee Sackhoff (Longmire), een van de vaste rollen spelen in het tweede seizoen van Another Life (2019). Chirisa gaat de rol van Richard Ncube, een gedecoreerde veteraan van vele aardse campagnes vertolken.

Daarnaast gaat Dillon Casey (Remedy) de rol van Seth Gage, het hoofd van de binnenlandse veiligheid, spelen. Shannon Chan-Kent (Good Trouble) en Kurt Yaeger (Tell Me a Story (2018)) krijgen ook een rol in het tweede seizoen van Another Life. In oktober 2019 bestelde Netflix een tweede seizoen van Another Life (2019).


Tongayi Chirisa

De serie is geschreven door Aaron Martin (Slasher) en draait om astronaut Niko Breckinridge, die samen met haar bemanning onderzoek doet naar het ontstaan van een buitenaards artefact, dat op mysterieuze wijze op aarde terecht is gekomen. Ze krijgen te maken met onvoorstelbare gevaren.
Vorige aflevering
Hello
Hello
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de romantische kostuumdramaserie Poldark zal vanaf begin december wekelijks te bekijken zijn bij NPO 2 en NPO Start.
Vandaag, 11:02
Videoland heeft de premièredatum van het derde seizoen van Meisje van plezier bekend gemaakt, daarnaast is er ook een trailer uitgebracht.
Vandaag, 09:00
MijnSerie heeft elk een jaar een Serie van het Jaar verkiezing. En ook voor dit jaar kunnen we weer gaan kiezen welke serie nu het beste was.
Gisteren, 15:05
1
In het vierde seizoen van Stranger Things zullen acht nieuwe castleden verschijnen, waaronder Robert Englund (Regular Show) en Eduardo Franco (American Vandal).
Gisteren, 13:00
Er zijn al heel wat bewerkingen gemaakt van de verhalen van Jane Austen, The CW gaat nu ook een poging wagen en steekt de verhalen in een hedendaags jasje.
Gisteren, 11:00
HBO heeft de vierdelige serie DMZ besteld. De serie is afkomstig van Ava DuVernay (Queen Sugar) en Roberto Patino (Westworld).
Gisteren, 10:00
2