Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Castingnieuws voor het tweede seizoen van Another Life

Castingnieuws voor het tweede seizoen van Another Life

Tongayi Chirisa (iZombie) krijgt een vaste rol in het tweede seizoen van Another Life. Ook krijgt onder andere Shannon Chan-Ken (Good Trouble) een rol in het seizoen.
Tongayi Chirisa (iZombie) gaat, tegenover Katee Sackhoff (Longmire), een van de vaste rollen spelen in het tweede seizoen van Another Life (2019). Chirisa gaat de rol van Richard Ncube, een gedecoreerde veteraan van vele aardse campagnes vertolken.

Daarnaast gaat Dillon Casey (Remedy) de rol van Seth Gage, het hoofd van de binnenlandse veiligheid, spelen. Shannon Chan-Kent (Good Trouble) en Kurt Yaeger (Tell Me a Story (2018)) krijgen ook een rol in het tweede seizoen van Another Life. In oktober 2019 bestelde Netflix een tweede seizoen van Another Life (2019).


Tongayi Chirisa

De serie is geschreven door Aaron Martin (Slasher) en draait om astronaut Niko Breckinridge, die samen met haar bemanning onderzoek doet naar het ontstaan van een buitenaards artefact, dat op mysterieuze wijze op aarde terecht is gekomen. Ze krijgen te maken met onvoorstelbare gevaren.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten