Another Life (2019)

7.2 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Castingnieuws voor het tweede seizoen van Another Life

Tongayi Chirisa (iZombie) krijgt een vaste rol in het tweede seizoen van Another Life. Ook krijgt onder andere Shannon Chan-Ken (Good Trouble) een rol in het seizoen.

Tongayi Chirisa (iZombie) gaat, tegenover Katee Sackhoff (Longmire), een van de vaste rollen spelen in het tweede seizoen van Another Life (2019). Chirisa gaat de rol van Richard Ncube, een gedecoreerde veteraan van vele aardse campagnes vertolken.

Daarnaast gaat Dillon Casey (Remedy) de rol van Seth Gage, het hoofd van de binnenlandse veiligheid, spelen. Shannon Chan-Kent (Good Trouble) en Kurt Yaeger (Tell Me a Story (2018)) krijgen ook een rol in het tweede seizoen van Another Life. In oktober 2019 bestelde Netflix een tweede seizoen van Another Life (2019).


Tongayi Chirisa

De serie is geschreven door Aaron Martin (Slasher) en draait om astronaut Niko Breckinridge, die samen met haar bemanning onderzoek doet naar het ontstaan van een buitenaards artefact, dat op mysterieuze wijze op aarde terecht is gekomen. Ze krijgen te maken met onvoorstelbare gevaren.
Vorige aflevering
Hello
Hello
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Vandaag, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Vandaag, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00