Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix brengt van tweede seizoen Another Life een startdatum en officiële trailer uit

Is er een mogelijkheid om terug naar Aarde te keren. In het tweede seizoen van Another Life wil Niko en haar bemanning niets liever.

De inzet kan niet groter worden als Niko (Katee Sackhoff) en haar bemanning getuige zijn van de vernietiging van een planeet. Hoe onderhandel je met buitenaardse wezens die in staat zijn tot dergelijke brutaliteit? Het is buigen of barsten in het tweede seizoen van de sciencefictionserie van Netflix.

Video on youtube


Op 14 oktober gaat het tweede seizoen van Another Life van start bij Netflix en dan zal de kijker weten of terugkeer naar Aarde mogelijk blijkt. De crew van het ruimteschip Salvare moet eerst proberen te achterhalen wat het doel is van buitenaardse Achaia.

Vorige aflevering
D-Day
D-Day
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
18 sep 2021 13:40 -
Ik vond seizoen 1 zwaar tegenvallen en heb hem eigenlijk alleen vanwege Katee Sackhoff nog een zes gegeven. Ik had niet verwacht dat er nog een tweede seizoen zou komen.
Ik heb er helaas absoluut geen vertrouwen in dat dit nog wat wordt en sta in zware tweestrijd of ik wel of niet ga kijken. Misschien als ik deze winter een keer echt niets beters heb te doen ;-)
Reageer
avatar_Bobbert45
24 jan 2022 21:26 -
Seizoen 2 is echt veel beter en spannender met een open eind dus hopelijk komt er nog een Seizoen 3 maar het is niet echt noodzakelijk. We zullen moeten afwachten denk ik....
Reageer
Another Life (2019)