Another Life (2019)

7.2 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Netflix bestelt tweede seizoen Another Life

Another Life (2019) is een Amerikaanse sciencefictionserie die te zien is bij Netflix. Het eerste seizoen van tien afleveringen is te bekijken sinds juli 2019.

Another Life (2019) richt zich op astronaut Niko Breckinridge (Katee Sackhoff) die alles in het werk stelt om te zoeken naar buitenaardse intelligentie. Ze leidt een team op missie om het ontstaan van een buitenaards artefact te verkennen dat op mysterieuze wijze op aarde terecht is gekomen. Terwijl Niko en haar jonge bemanning onderzoek doen, krijgen ze te maken met onvoorstelbare gevaren voor wat wel eens hun laatste missie zou kunnen zijn.

Netflix heeft een tweede seizoen van tien afleveringen van de serie Another Life (2019) besteld bij Halfire Entertainment. Aaron Martin regisseert de serie. De productie is gepland in 2020 in Vancouver, Canada. Sackhoff heeft het vernieuwingsnieuws op sociale media onthuld.

Vorige aflevering
Hello
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
30 okt 2019 19:49 -
Goed nieuws!
Reageer

Laatste nieuws

CBS heeft het groene licht gegeven voor een pilot van The Equalizer. Het is een reboot van de klassieke serie. Queen Latifah krijgt de hoofdrol in de pilot.
Vandaag, 14:30
NBC heeft nog twee pilots besteld van nieuwe dramaseries: At That Age van schrijver Carla Banks-Waddles en Echo van schrijver JJ Bailey.
Vandaag, 13:00
Matthew McConaughey en Nic Pizzolatto werken samen aan de nieuwe misdaadserie Redeemer voor FX. McConaughey zal daarin de hoofdrol vertolken en neemt samen met Pizzolatto ook de productie op zich.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Margarita Levieva speelt de hoofdrol in In From The Cold, een internationale spionageserie met criminele elementen, die Netflix heeft besteld.
Vandaag, 10:00
Het populaire jeugdboek De Brief voor de Koning wordt een internationale Netflix-serie met als titel The Letter For The King.
Vandaag, 09:00