Another Life (2019)

7.2 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Netflix bestelt tweede seizoen Another Life

Another Life (2019) is een Amerikaanse sciencefictionserie die te zien is bij Netflix. Het eerste seizoen van tien afleveringen is te bekijken sinds juli 2019.

Another Life (2019) richt zich op astronaut Niko Breckinridge (Katee Sackhoff) die alles in het werk stelt om te zoeken naar buitenaardse intelligentie. Ze leidt een team op missie om het ontstaan van een buitenaards artefact te verkennen dat op mysterieuze wijze op aarde terecht is gekomen. Terwijl Niko en haar jonge bemanning onderzoek doen, krijgen ze te maken met onvoorstelbare gevaren voor wat wel eens hun laatste missie zou kunnen zijn.

Netflix heeft een tweede seizoen van tien afleveringen van de serie Another Life (2019) besteld bij Halfire Entertainment. Aaron Martin regisseert de serie. De productie is gepland in 2020 in Vancouver, Canada. Sackhoff heeft het vernieuwingsnieuws op sociale media onthuld.

Vorige aflevering
Hello
Hello
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
30 okt 2019 19:49 -
Goed nieuws!
Reageer

Laatste nieuws

HBO Max heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Raised by Wolves (2020) vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging begin deze maand in première.
Vandaag, 10:33
ABC heeft tien afleveringen besteld van Rebel van Krista Vernoff (Grey's Anatomy). De serie is gebaseerd op het leven van activiste Erin Brockovich.
Vandaag, 09:30
Het derde seizoen van de Britse misdaadserie Riviera van Sky Atlantic is vanaf eind oktober te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 11:00
Disney+ heeft een trailer gedeeld voor het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie The Mandalorian. Het nieuwe seizoen gaat eind oktober in première.
Gisteren, 10:00
Eind oktober zal het derde seizoen van de Amerikaanse dramatische thrillerserie Killing Eve op Videoland verschijnen.
Gisteren, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het negende seizoen van Hawaii Five-0. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
woensdag, 12:00