Anne+

7.7 / 10
25 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Laura Gómez heeft rol in tweede seizoen Anne+

Actrice Laura Gómez, bekend als Blanca Flores uit de populaire Netflix-serie Orange Is the New Black, heeft een rol in het tweede seizoen van dramaserie Anne+.

Gómez vloog vorige week naar Amsterdam voor de opnames die in volle gang zijn. Het nieuwe seizoen van Anne+ is in het voorjaar te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Het eerste seizoen van Anne+ gooit internationaal hoge ogen. De serie is genomineerd voor de Prix Europa in de categorie TV Fiction en werd geselecteerd voor diverse festivals, waaronder het Tribeca Film Festival in New York. Hier zag Laura Gómez (foto) de eerste twee afleveringen van Anne+ en was meteen laaiend enthousiast. Ze benaderde de aanwezige makers met het verzoek om een rol te spelen in het nieuwe seizoen.In het tweede seizoen van Anne+ lijkt het de 24-jarige Anne allemaal mee te zitten: ze heeft een baan bij een creatief bureau, ze date met een leuk meisje, heeft genoeg goede vrienden en woont in een tof huis in Amsterdam. Maar toch is het volwassen leven anders dan ze zich had voorgesteld. Want hoe doe je dat nou, vrienden, werk en relaties balanceren?

In het nieuwe seizoen komen de bekende personages terug, plus een paar nieuwe gezichten. Naast Laura Gómez spelen Jesse Mensah, Ayla Satijn, Myrthe Huber, Valentijn Benard en Rick Paul van Mulligen een rol in het tweede seizoen van Anne+. In iedere aflevering staat, naast de liefdes- en carrièreperikelen van Anne, een stel uit haar directe omgeving centraal.

Anne+ is een initiatief van scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux. De serie is geproduceerd door Rachel van Bommel en Suzan de Swaan van Millstreet Films in samenwerking met Stichting Anne+. Het tweede seizoen wordt door Millstreet Films geproduceerd in coproductie met BNNVARA.
Vorige aflevering
ANNE+
ANNE+
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
AMC+ gaat speciale afleveringen uitzenden, naar aanloop van het laatste seizoen van The Walking Dead. De afleveringen draaien om vier hoofdpersonages.
Gisteren, 12:00
2
Apple TV+ heeft de premièredatum voor het tweede seizoen van See bekend gemaakt. Daarnaast hebben ze de sciencefictionserie vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 11:00
4
De cast van Stranger Things is uitgebreid met vier nieuwe castleden voor het vierde seizoen. Onder andere Amybeth McNulty (Anne with an E) voegt zich bij de cast.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
NBC heeft Zoey's Extraordinary Playlist niet vernieuwd met een derde seizoen. De serie wordt ook niet overgenomen door Peacock.
vrijdag, 10:00