American Gods

7.6 / 10
58 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Marilyn Manson in derde seizoen American Gods

De Amerikaanse zender Starz werkt aan de productie van het derde seizoen van American Gods. De serie is hier te zien bij Amazon Prime Video.

American Gods gaat over een beginnende oorlog tussen de oude en nieuwe goden. De traditionele goden, met wereldwijde mythologische achtergronden, verliezen steeds meer terrein aan de nieuwe goden die voor de moderne liefde voor geld, technologie, media, beroemdheden en drugs staan.


Marilyn Manson

De serie is gebaseerd op Neil Gaiman's bekroonde roman uit 2001. Charles ‘Chic’ Eglee, bekend van The Walking Dead, is de showrunner voor het nieuwe seizoen. Gisteren werd bekend dat Marilyn Manson (pseudoniem en alter ego van Brian Hugh Warner) een rol krijgt in de serie. De zanger en acteur, ook bekend van Sons of Anarchy, speelt de bloeddorstige Johan Wengren, zanger van de Viking death metalband Blood Death.

Het derde seizoen van American Gods verschijnt volgend jaar en Marilyn Manson is in vier afleveringen te zien.
Vorige aflevering
Moon Shadow
02x08
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Actrice Lynn Cohen, vooral bekend om haar rol als Magda in de HBO-serie Sex and the City, is zaterdag overleden op 86-jarige leeftijd.
Vandaag, 16:00
Jimmy Kimmel, bekend als presentator van talkshows, werkt aan een nieuwe komedieserie voor ABC met de titel Adopted. Hij schrijft het concept en gaat tevens een pilot maken.
Vandaag, 15:00
Amazon Prime Video werkt aan een komedieserie op basis van de film A League of Their Own, de komedie uit de jaren negentig waarin Tom Hanks en Geena Davis de hoofdrollen speelden.
Vandaag, 14:00
Disney+ is bezig met het ontwikkelen van een serie gebaseerd op het Marvel-personage Hawkeye, met Jeremy Renner als hoofdrolspeler. Dat werd in april 2019 bekend.
Vandaag, 13:00
Killing Eve is een Amerikaanse thrillerserie van de zender BBC America. De serie is in Nederland te bekijken bij NPO Start Plus en Videoland.
Vandaag, 12:00
Onder andere Mark Hamill (Robot Chicken), Lena Headey (Game of Thrones), Chris Wood (Supergirl) en Sarah Michelle Gellar (Robot Chicken) spreken de stemmen in van de iconische personages.
Vandaag, 11:00