American Gods

7.6 / 10
58 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Marilyn Manson in derde seizoen American Gods

De Amerikaanse zender Starz werkt aan de productie van het derde seizoen van American Gods. De serie is hier te zien bij Amazon Prime Video.

American Gods gaat over een beginnende oorlog tussen de oude en nieuwe goden. De traditionele goden, met wereldwijde mythologische achtergronden, verliezen steeds meer terrein aan de nieuwe goden die voor de moderne liefde voor geld, technologie, media, beroemdheden en drugs staan.


Marilyn Manson

De serie is gebaseerd op Neil Gaiman's bekroonde roman uit 2001. Charles ‘Chic’ Eglee, bekend van The Walking Dead, is de showrunner voor het nieuwe seizoen. Gisteren werd bekend dat Marilyn Manson (pseudoniem en alter ego van Brian Hugh Warner) een rol krijgt in de serie. De zanger en acteur, ook bekend van Sons of Anarchy, speelt de bloeddorstige Johan Wengren, zanger van de Viking death metalband Blood Death.

Het derde seizoen van American Gods verschijnt volgend jaar en Marilyn Manson is in vier afleveringen te zien.
Vorige aflevering
Moon Shadow
02x08
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Videoland heeft zaterdagmiddag een trailer gelanceerd van de nieuwe serie De 12 van Schouwendam
zaterdag, 13:03
Apple TV+ komt met een miniserie die is gebaseerd op het boek Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany van Donald L. Miller.
zaterdag, 10:00
3
Daan Schuurmans en Fedja van Huêt vervullen de hoofdrollen in de avontuurlijke dramaserie Vliegende Hollanders, die volgend jaar te zien is op NPO 1.
zaterdag, 09:00
JETT is de CineMax misdaadserie die op 14 juni 2019 in première ging. Binnenkort zal de serie bij Ziggo te zien zijn.
vrijdag, 13:00
Amazon Studios heeft de rechten verworven van de net uitgebrachte roman Ninth House van auteur Leigh Bardugo.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03