American Gods

7.6 / 10
55 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Rol voor Lela Loren in derde seizoen American Gods

American Gods is een Amerikaanse fantasyserie van de zender Starz!. De serie ging in première in april 2017 en tot nu toe zijn er twee seizoenen verschenen.

American Gods gaat over een beginnende oorlog tussen de oude en nieuwe goden. De traditionele goden, met wereldwijde mythologische achtergronden, verliezen steeds meer terrein aan de nieuwe goden die voor de moderne liefde voor geld, technologie, media, beroemdheden en drugs staan.

Actrice Lela Loren (Power, Altered Carbon) krijgt een belangrijke terugkerende rol in het derde seizoen van American Gods, die is gebaseerd op de gelijknamige roman van Neil Gaiman. Seizoen drie volgt Shadow Moon (Ricky Whittle) terwijl hij zijn positie zeker probeert te stellen in het idyllische besneeuwde stadje Lakeside, waar hij een duister geheim ontdekt terwijl hij vragen over zijn eigen goddelijkheid onderzoekt.


Lela Loren

Lela Loren zal Marguerite Olsen spelen. Zij is een vertrouwde verslaggever voor de plaatselijke krant, een toegewijde alleenstaande moeder van twee en een no-nonsense property manager. Ze is begrijpelijkerwijs op haar hoede voor de kwetsbaarheid die pijn met zich meebrengt, maar wanneer Shadow Moon haar gebouw binnengaat, komen er bijzondere kwaliteiten bij haar naar voren.

Starz! heeft nog niet gemeld wanneer het derde seizoen van American Gods van start gaat. De serie is hier te volgen bij Amazon Prime Video.
Vorige aflevering
Tears of the Wrath-Bearing Tree
Tears of the Wrath-Bearing Tree
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
American Gods