American Gods

7.6 / 10
55 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor derde seizoen American Gods

Amazon Prime Video lanceert een trailer voor het derde seizoen van de Amerikaanse fantasyserie American Gods.

Het derde seizoen van American Gods zal binnenkort verschijnen bij Amazon Prime Video, naar aanleiding van dit aankomende seizoen heeft de streamingdienst een trailer uitgebracht. In het derde seizoen gaat Shadow zichzelf ontdekken, maar komt er al snel achter dat hij niet kan ontkennen dat hij een god is. De enige keuze die er is, is wat voor god hij gaat worden.American Gods draait om een beginnende oorlog tussen de oude en nieuwe goden. De traditionele goden, met wereldwijde mythologische achtergronden, verliezen steeds meer terrein aan de nieuwe goden die voor de moderne liefde voor geld, technologie, media, beroemdheden en drugs staan.
Vorige aflevering
Fire and Ice
Fire and Ice
03x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De nieuwe Amerikaanse superheldenserie Superman & Lois ging eind vorige maand in première en is nu al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Ellen Pompeo hint in een interview met CBS News naar het einde van de langlopende medische dramaserie Grey's Anatomy. Wanneer de serie precies eindigt is nog niet bekend.
Vandaag, 10:00
The Walking Dead voegt een nieuw personage toe in het elfde seizoen en daarmee ook een acteur aan de cast. Michael James Shaw vervult de rol van het nieuwe personage.
Vandaag, 09:00
Nog voor de première van het vierde seizoen van Elite is de Spaanse misdaadserie vernieuwd met een vijfde seizoen.
Gisteren, 10:00
Het zesde seizoen van de Britse detectiveserie Line of Duty gaat binnenkort echt van start. Eind maart verschijnt de eerste van de zeven afleveringen.
Gisteren, 09:00