Leuk?
0
6
Bekijk stemmen

De televisiegoden hebben zich tegen American Gods gekeerd, althans voor nu

Geen vierde seizoen voor American Gods, wellicht wel een televisiefilm.

De serie-aanpassing van de roman van Neil Gaiman met in de hoofdrol Ricky Whittle en Ian McShane zal niet terugkeren voor een vierde seizoen op Starz, zo bevestigde het netwerk maandag.

Het nieuws over het voortijdige einde van de serie komt niet geheel onverwacht, en volgt op de finale van het derde seizoen op 21 maart. "Iedereen bij Starz is de toegewijde cast en crew en onze partners bij Fremantle dankbaar zij hebben het nog altijd relevante verhaal van auteur en uitvoerend producent Neil Gaiman tot leven gebracht dat spreekt over het culturele klimaat van ons land", vertelde een woordvoerder van het netwerk aan Deadline.



Op de typische kleine scherm manier, waar niemand nooit meer nooit zegt, zijn er discussies gaande over het afronden van de serie om aan te sluiten bij Gaimans roman uit 2001 als een evenementenserie of een tv-film. Echter, gebaseerd op het feit dat de kijkcijfers van American Gods elke seizoen met dubbele cijfers aan het dalen is, kan elke hoop op een voortzetting meer rook zijn dan vuur van de kabelaar.

American Gods , ontwikkeld voor tv door Bryan Fuller en Michael Green, heeft bijna net zoveel drama achter de camera gezien als ervoor sinds de première in april 2017 met de originele cast met Whittle, McShane, Orlando Jones, Emily Browning, Yetide Badaki, Bruce Langley, Crispin Glover, Kahyun Kim, Omid Abtahi, Mousa Kraish en Pablo Schreiber.
Vorige aflevering
Tears of the Wrath-Bearing Tree
Tears of the Wrath-Bearing Tree
03x10
Leuk?
0
6
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_svandenberg86
31 maa 2021 10:37 -
Ja, kijk ook eigenlijk al 3 seizoenen naar iets wat maar niet echt los komt. Je wacht maar op een grote oorlog tussen de oude en nieuwe goden. Ik vind het verder wel echt een leuke en interessante serie hoor, dus zou zeker jammer zijn als ze dit niet afmaken.
Reageer
avatar_Eelco78
12 dec 2022 16:40 -
Ik ben net klaar met seizoen 3 om er nu achter te komen dat er geen vierde meer gaat komen. 😭
Reageer
American Gods