Amazing Stories (2020)

7.4 / 10
50 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Apple TV+ toont trailer van Amazing Stories (2020)

De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.

Amazing Stories (2020) is een verzameling van korte verhalen uit de creatieve geest van Steven Spielberg, die ook betrokken is bij de nieuwe serie als executive producer. Apple TV+ heeft eerder bekend gemaakt dat de serie Amazing Stories (2020) uit tien afleveringen bestaat. Daarvan verschijnen er vijf op 6 maart bij de streamingdienst.

Elke aflevering vertelt een compleet nieuw verhaal waarin een normaal persoon belandt in een wonderbaarlijke situatie. Rollen zijn er voor onder anderen Dylan O’Brien, Victoria Pedretti, Edward Burns en Josh Holloway. Apple TV+ heeft nu een eerste trailer uitgebracht van Amazing Stories (2020). En die is binnen een dag al bijna een miljoen keer bekeken.

Vorige aflevering
The Rift
The Rift
01x05
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend gemaakt dat het komende, vierde deel van de bovennatuurlijke horrorserie The Chilling Adventures of Sabrina het laatste zal zijn.
Vandaag, 13:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00
The CW heeft DC's Stargirl vernieuwd met een tweede seizoen. De serie verplaats van DC Universe naar The CW en wordt een original serie bij het netwerk.
Gisteren, 13:00
2