Amazing Stories (2020)

7.3 / 10
51 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Amazing Stories in maart bij Apple TV+

De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.

Deze nieuwe versie is ontwikkeld door Universal TV en Amblin Television. Apple heeft gisteren een eerste foto uit de serie getoond tijdens de bijeenkomst van de Television Critics Association. De afbeelding biedt een glimp van een aankomende aflevering getiteld The Rift, geregisseerd door Mark Mylod en met in de hoofdrollen Kerry Lynn Bishe, Whitney Coleman, Trisha Mashburn, Austin Stowell, Edward Burns en Juliana Canfield.

8880 AmazingStories

Amazing Stories (2020) is een verzameling van korte verhalen uit de creatieve geest van Steven Spielberg, die ook betrokken is bij de nieuwe serie als executive producer. Apple TV+ heeft eerder bekend gemaakt dat de serie Amazing Stories (2020) uit tien afleveringen bestaat. Daarvan verschijnen er vijf op 6 maart bij de streamingdienst.
Vorige aflevering
The Rift
The Rift
01x05
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2