Altered Carbon

7.7 / 10
53 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Will Yun Lee terug in tweede seizoen Altered Carbon

Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018 en momenteel wordt gewerkt aan het tweede seizoen.

Altered Carbon is gebaseerd op de cyberpunk-roman van Richard K. Morgan en speelt zich enkele honderden jaren in de toekomst af. Het menselijk bewustzijn kan gedownload worden in nieuwe lichamen en mensen kunnen daardoor - als ze genoeg geld hebben - bijna oneindig leven. In de serie volg je een ex-soldaat wiens bewustzijn gedownload wordt in het lichaam van een politieagent, die een samenzwering bloot moet leggen.


Will Yun Lee in The Good Doctor

Acteur Will Yun Lee, die in het begin van het eerste seizoen te zien was Takeshi Kovacs, keert terug in het tweede seizoen, zo heeft Netflix bevestigd. Of hij er net zo zal uitzien moeten we nog even afwachten. Lee is momenteel te zien in ABC's dramaserie The Good Doctor als Dr. Alex Park. Daarnaast is hij bekend om zijn rollen in Falling Water en Hawaii Five-0.

Eerder werd al bekend dat de acteurs Renée Elise Goldsberry en Chris Conner hun rollen als respectievelijk Quellcrist Falconer en Poe weer zullen spelen in het tweede seizoen van Altered Carbon.

De serie Altered Carbon blijft zich verdiepen in de thema's identiteit, sterfelijkheid en menselijke ziel over langere perioden en verschillende werelden in het universum. Wanneer het tweede seizoen van Altered Carbon beschikbaar komt is nog steeds onbekend.
Vorige aflevering
The Killers
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_JanWillemK
07 dec 2019 10:11 -
Dat is goed nieuws! Zoals al aangegeven in het andere eerder nieuwsbericht, https://www.mijnserie.nl/altered-carbon/nieuws/5936-altered-carbon-krijgt-een-tweede-seizen-van-netflix/, had ik graag gezien dat Will Yun Lee de hoofdrol op zich zou mogen nemen.
Ik ben een beetje bang dat zijn rol niet al te groot zal zijn aangezien Anthony Mackie de hoofdrol heeft.
Reageer
avatar_DAVE2804
07 dec 2019 10:40 -
Waarschijnlijk alleen te zien in flashbacks, in de periode vóórdat Kovacs bewustzijn gedownload werd.
Reageer
avatar_H3nDri3
07 dec 2019 13:41 -
Snap niet waarom dit zolang moet duren. Seizoen 1 is alweer bijna 2 jaar geleden. Snapt Netflix niet dat fans zo afhaken.
Reageer
avatar_renzoroy
08 dec 2019 12:56
ja, dat doen ze met heel veel series. Bij o.a. Mindhunter en The OA moesten we ook al 2 jaar wachten.
Reageer
avatar_H3nDri3
08 dec 2019 14:19
Bijgewerkt op: 08 dec 2019 14:19
Tot een paar maanden terug had je in de app van Netflix nog een samenvatting van voorgaande seizoen(en) bij de series, maar na een update kan ik die niet meer terugvinden. Dat maakt de stap om na twee jaar te beginnen aan een volgend seizoen nog groter voor mij.
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender AMC heeft een zesde seizoen besteld van Better Call Saul. Daarna valt het doek voor de prequel van Breaking Bad.
Gisteren, 16:00
1
Streamingdienst Netflix gaat dit jaar meer geld in eigen content steken dan vorig jaar. Het bedrijf zal in 2020 ongeveer 17 miljard dollar (zo’n 15,7 miljard euro) uitgeven aan eigen producties, ruim 2 miljard dollar meer dan in 2019.
Gisteren, 15:00
Het pratende depressieve paard BoJack Horseman krijgt binnenkort nog wat laatste afleveringen bij Netflix. Daarmee komt de serie ten einde.
Gisteren, 14:00
De Nederlandse Publieke Omroep staat open voor samenwerking met (inter)nationale mediapartijen op het gebied van groots opgezet nieuw Nederlands kwaliteitsdrama.
Gisteren, 13:00
Jack Reacher is bekend als titel van een bekende speelfilm die in 2012 verscheen met Tom Cruise in de hoofdrol.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03