Altered Carbon

7.7 / 10
53 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Altered Carbon krijgt een tweede seizen van Netflix

Goed nieuws voor de fans van de sciencefictionserie Altered Carbon, de serie is vernieuwd met een tweede seizoen.

Het peperdure cyberpunk project van Netflix Altered Carbon werd goed ontvangen door de abonnees van de streamingdienst. De serie ging op 2 februari in première en het eerste seizoen liet ruimte voor meer. Dat meer gaat er nu komen.

De serie, gebaseerd op de boekenreeks van Richard K. Morgan, krijgt een tweede seizoen. De fans waren al enorm aan het speculeren of de serie alle drie de boeken zou gaan behandelen, genoeg bronmateriaal dus.

Omdat hoofdrolspeler Joel Kinnaman voor slechts één seizoen heeft getekend krijgt het tweede seizoen van Altered Carbon een nieuwe hoofdrolspeler. Anthony Mackie zal in de sciencefictionserie de rol van Kinnaman over gaan nemen. Soms is dat niet zo’n slimme zet om van acteurs te wisselen, maar in deze Netflix-serie kan dat heel makkelijk worden bewerkstelligd, aangezien een stack (een schijf met daarop iemand bewustzijn) makkelijk over kan worden gezet in een nieuw lichaam.

Embed from Getty Images
Anthony Mackie

Mackie gaat hiermee zijn eerste hoofdrol spelen in een serie. Wie er nog meer blijft of vervangen gaat worden in et tweede seizoen is nog niet bekend gemaakt. Het tweede seizen krijgt twee afleveringen minder dan het eerste, namelijk acht afleveringen en zal ergens in 2019 te streamen zijn bij Netflix.
Vorige aflevering
Broken Angels
Broken Angels
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
28 jul 2018 11:50 - 28 jul 2018 11:52
Leuk dat er een 2e seizoen komt. Wel balen dat Joel Kinnaman niet terugkeert! Wat mij betreft had Will Yun Lee de hoofdrol mogen overnemen als ze toch een ander lichaam zouden gebruiken.. Is toch leuker als hij zijn oude lichaam terugkrijgt. Kijkt ook een stuk beter als je flashbacks krijgt.
Reageer
avatar_TnTNL
28 jul 2018 13:22
Zeer mee eens! Dat had wel een toffe 'wending' geweest. Misschien in een volgend seizoen? Voor nu moeten we genoegen hiermee nemen en dat is ook niet verkeerd.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00