Altered Carbon

7.7 / 10
53 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in tweede seizoen Altered Carbon

Twee gewaardeerde Altered Carbon-acteurs komen terug voor het tweede seizoen van de sciencefiction serie van Netflix. Renée Elise Goldsberry en Chris Conner zullen hun rollen als respectievelijk Quellcrist Falconer en Poe hernemen.

Ze zullen vergezeld worden door diverse nieuwe cast-toevoegingen. Zoals Simone Missick, die detective Misty Knight speelde in het Netflix Marvel-universum; Dina Shihabi (Daredevil); de Duitse acteur Torben Liebrecht en veteraan James Saito (The Terror). Ze worden aangevoerd door Anthony Mackie als de leider Takeshi Kovacs. Hij neemt die rol over van Joel Kinnaman. De serie blijft zich verdiepen in de thema's identiteit, sterfelijkheid en menselijke ziel over langere perioden en verschillende werelden in het universum.Altered Carbon is gebaseerd op de cyberpunk roman van Richard K. Morgan en speelt zich enkele honderden jaren in de toekomst af. Het menselijk bewustzijn kan gedownload worden in nieuwe lichamen en mensen kunnen daardoor - als ze genoeg geld hebben - bijna oneindig leven. Wanneer het tweede seizoen van Altered Carbon beschikbaar komt is nog onbekend. Het eerste seizoen verscheen op 2 februari bij Netflix.
Vorige aflevering
Broken Angels
Broken Angels
02x08
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2