Altered Carbon

7.7 / 10
53 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Altered Carbon eind februari bij Netflix

Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018.

Altered Carbon is gebaseerd op de cyberpunk roman van Richard K. Morgan en speelt zich enkele honderden jaren in de toekomst af. Het menselijk bewustzijn kan gedownload worden in nieuwe lichamen en mensen kunnen daardoor - als ze genoeg geld hebben - bijna oneindig leven. In de serie volg je een ex-soldaat wiens bewustzijn gedownload wordt in het lichaam van een politieagent, die een samenzwering bloot moet leggen. We zien beelden van wat mogelijk de wereld is waarin de serie zich afspeelt. De serie kost naar het schijnt zes tot zeven miljoen dollar per aflevering.De serie Altered Carbon blijft zich ook in het tweede seizoen verdiepen in de thema's identiteit, sterfelijkheid en menselijke ziel over langere perioden en verschillende werelden in het universum. Deze keer belandt Takeshi Kovacs in zijn zoektocht naar zijn oude liefde Quellcrist Falconer (Renée Elise Goldsberry) op zijn thuisplaneet Harlan’s World. Hij wordt er op een moordzaak gezet, waarbij het vinden van Quellcrist tevens essentieel blijkt voor zijn onderzoek. Takeshi Kovacs werd vorig seizoen voor het grootste deel gespeeld door Joel Kinnaman, maar dit seizoen neemt Anthony Mackie de rol over.

Het tweede seizoen van Altered Carbon verschijnt 27 februari op Netflix, zo is gisteren op Twitter onthuld.

Vorige aflevering
The Killers
01x10
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_TnTNL
22 jan 2020 12:49 -
Nice, vette serie!
Reageer
avatar_BlackBiker
22 jan 2020 17:52 -
Dat werd tijd :-)
Zin in!
Reageer

Laatste nieuws

I Am Not Okay With This is een Amerikaanse dramedyserie die Netflix eind februari gaat lanceren.
Vandaag, 11:00
Kellye Nakahara Wallett, die Kellye Yamato speelde in alle elf seizoenen van de klassieke serie M*A*S*H, is overleden.
Vandaag, 10:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 09:00
De Engelse zender Sky heeft de eerste trailer onthuld voor de financiële thrillerserie Devils met Patrick Dempsey in de hoofdrol.
Gisteren, 16:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 15:00
1
Costa! is een Nederlandse komedieserie die tussen 2001 en 2005 werd uitgezonden door BNN.
Gisteren, 11:06
2