Altered Carbon

7.7 / 10
53 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Altered Carbon eind februari bij Netflix

Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018.

Altered Carbon is gebaseerd op de cyberpunk roman van Richard K. Morgan en speelt zich enkele honderden jaren in de toekomst af. Het menselijk bewustzijn kan gedownload worden in nieuwe lichamen en mensen kunnen daardoor - als ze genoeg geld hebben - bijna oneindig leven. In de serie volg je een ex-soldaat wiens bewustzijn gedownload wordt in het lichaam van een politieagent, die een samenzwering bloot moet leggen. We zien beelden van wat mogelijk de wereld is waarin de serie zich afspeelt. De serie kost naar het schijnt zes tot zeven miljoen dollar per aflevering.De serie Altered Carbon blijft zich ook in het tweede seizoen verdiepen in de thema's identiteit, sterfelijkheid en menselijke ziel over langere perioden en verschillende werelden in het universum. Deze keer belandt Takeshi Kovacs in zijn zoektocht naar zijn oude liefde Quellcrist Falconer (Renée Elise Goldsberry) op zijn thuisplaneet Harlan’s World. Hij wordt er op een moordzaak gezet, waarbij het vinden van Quellcrist tevens essentieel blijkt voor zijn onderzoek. Takeshi Kovacs werd vorig seizoen voor het grootste deel gespeeld door Joel Kinnaman, maar dit seizoen neemt Anthony Mackie de rol over.

Het tweede seizoen van Altered Carbon verschijnt 27 februari op Netflix, zo is gisteren op Twitter onthuld.

Vorige aflevering
Broken Angels
Broken Angels
02x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_TnTNL
22 jan 2020 12:49 -
Nice, vette serie!
Reageer
avatar_BlackBiker
22 jan 2020 17:52 -
Dat werd tijd :-)
Zin in!
Reageer

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00