Als De Dijken Breken

7.2 / 10
47 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkEO
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:47 min20162016 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:EO
Als De Dijken Breken is een Nederlandse/Belgische dramaserie van de zender EO en Eén. De serie ging in première op 5 november 2016.

Als een grote storm op Nederland af komt moet premier Hans Kreuger het besluit nemen: kunnen we 4 miljoen mensen evacueren? Maar de storm kan nog afbuigen en de evacuatie van burgers, ziekenhuizen en gevangenissen duurt zeker 4 dagen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (2)

Als De Dijken Breken - Seizoen 1

8

Als De Dijken Breken - Eerste aflevering

8

Nieuws (25)

Goed nieuws voor de kijkers die geen genoeg kunnen krijgen van de Belgisch-Nederlandse misdaadserie Undercover, met Frank Lammers en Elise Schaap.
vr 19 juni
3
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
23 mrt 2020
5
In de nieuwe EO-dramaserie Het A-woord spelen Lies Visschedijk (Soof, Gooische Vrouwen) en Guy Clemens (De Zaak Menten, Doris) de ouders van de zesjarige Sam (Bart van den Berg).
11 sep 2019
1

Populaire reacties (6)

8
27 dec 2016
Verbazingwekkend goed nederlands drama.
Allereerst had ik hem niet verwacht bij een zender als de EO.
En dat ook nog eens zonder evangelisch gezever wat door je strot heen gedrukt wordt.
"Als de Dijken breken" is een eerlijke en realistische rampen drama film geworden.
Met als verhaallijnen het daadwerkelijke drama, de watersnoodramp als zowel persoonlijk leed.
De scenes waarin met name Rotterdam onder water ligt zien er verbluffend goed uit.
Enorm pluspunt voor een mini serie als dit. Maar ook het acteer niveau is dik in orde op wat rolletjes na. Maar met name Aart Staartjes(!), Loek Peters, Frank Lammers, Susan Visser en zeker Gijs Scholten van Aschat lieten een zeer positieve indruk achter. Mooie produktie, petje af.
7
15 jun 2018
De special-effects kunnen zich niet meten met die van menig Amerikaanse serie, maar die zijn ook vaak overdone. Hier niet. Ook al oogt het wat simpel, het is wel smaakvol gedaan. De verschillende verhaallijnen zijn wat oppervlakkig en voorspelbaar uitgewerkt. Het acteerwerk is dan weer van een goed niveau (wel hier en daar wat te dramatisch naar mijn smaak). Erg vermakelijk!

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem