Als De Dijken Breken

7.2 / 10
47 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Als De Dijken Breken vanaf 20 april bij Videoland

De Nederlands/Belgische dramaserie van de EO en Eén, Als De Dijken Breken, is vanaf 20 april ook te zien bij Videoland.

In Als De Dijken Breken zien we een grote storm op Nederland afkomen en moet premier Hans Kreuger (Gijs Scholten van Aschat) het besluit nemen: kunnen we 4 miljoen mensen evacueren? Maar de storm kan nog afbuigen en de evacuatie van burgers, ziekenhuizen en gevangenissen duurt zeker 4 dagen. Het eerste en enige seizoen was vanaf november 2016 te zien bij de EO.

Naast Van Aschat spelen ook onder andere Loek Peters, Aart Staartjes, Frank Lammers, Janni Goslinga, Susan Visser en Bianca Krijgsman een rol in de dramaserie Als De Dijken Breken.

Sinds oktober 2017 kunnen mensen in de Verenigde Staten, Canada, Oostenrijk, Zwitserland, Australië, Groot Brittannië en Nieuw Zeeland ook zien wat er gebeurt als in België en Nederland de dijken breken.

Dit kan doordat Dutch Features Global Entertainment een deal heeft gesloten met AMC Networks, de zender van The Walking Dead, Breaking Bad en Mad Men. AMC toont de serie via hun on-demand kanaal Sundance Now.
Vorige aflevering
The Netherlands Above Water
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
01 mei 2018 09:38 -
Ontroerende en tot nadenken stemmende situaties, moraliserend maar niet storend. Het blijft de EO natuurlijk maar hé, dat heeft altijd als voordeel dat er geen awkward seksscènes in zitten. Effectieve special effects (Nederland staat half onder water)
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een jaarabonnement van Horrify. We mogen vijf abonnementen weggeven ter waarde van € 69,95 per stuk. Doe mee en maak kans op een jaarabonnement!
Vandaag, 14:00
Goliath is een Amerikaanse juridische dramaserie van Amazon Prime Video. De serie ging in première in oktober 2016.
Vandaag, 13:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 11:59
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Brooklyn Nine-Nine is een Amerikaanse komische politieserie van de zender NBC. Op 6 februari 2020 gaat het zevende seizoen van start.
Vandaag, 10:00
Nickelodeon en Netflix hebben een meerjarig samenwerkingscontract getekend. Onderdeel van de afspraak is onder meer een exclusieve spin-off van de serie SpongeBob SquarePants.
Vandaag, 09:00