Als De Dijken Breken

7.2 / 10
47 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Als De Dijken Breken vanaf 20 april bij Videoland

De Nederlands/Belgische dramaserie van de EO en Eén, Als De Dijken Breken, is vanaf 20 april ook te zien bij Videoland.

In Als De Dijken Breken zien we een grote storm op Nederland afkomen en moet premier Hans Kreuger (Gijs Scholten van Aschat) het besluit nemen: kunnen we 4 miljoen mensen evacueren? Maar de storm kan nog afbuigen en de evacuatie van burgers, ziekenhuizen en gevangenissen duurt zeker 4 dagen. Het eerste en enige seizoen was vanaf november 2016 te zien bij de EO.

Naast Van Aschat spelen ook onder andere Loek Peters, Aart Staartjes, Frank Lammers, Janni Goslinga, Susan Visser en Bianca Krijgsman een rol in de dramaserie Als De Dijken Breken.

Sinds oktober 2017 kunnen mensen in de Verenigde Staten, Canada, Oostenrijk, Zwitserland, Australië, Groot Brittannië en Nieuw Zeeland ook zien wat er gebeurt als in België en Nederland de dijken breken.

Dit kan doordat Dutch Features Global Entertainment een deal heeft gesloten met AMC Networks, de zender van The Walking Dead, Breaking Bad en Mad Men. AMC toont de serie via hun on-demand kanaal Sundance Now.
Vorige aflevering
The Netherlands Above Water
The Netherlands Above Water
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
01 mei 2018 09:38 -
Ontroerende en tot nadenken stemmende situaties, moraliserend maar niet storend. Het blijft de EO natuurlijk maar hé, dat heeft altijd als voordeel dat er geen awkward seksscènes in zitten. Effectieve special effects (Nederland staat half onder water)
Reageer

Laatste nieuws

Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00
Ook in de week van 10 tot en met 16 mei hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 19 van 2021.
Gisteren, 09:00