Als De Dijken Breken

7.2 / 10
47 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Als De Dijken Breken vanaf 20 april bij Videoland

De Nederlands/Belgische dramaserie van de EO en Eén, Als De Dijken Breken, is vanaf 20 april ook te zien bij Videoland.

In Als De Dijken Breken zien we een grote storm op Nederland afkomen en moet premier Hans Kreuger (Gijs Scholten van Aschat) het besluit nemen: kunnen we 4 miljoen mensen evacueren? Maar de storm kan nog afbuigen en de evacuatie van burgers, ziekenhuizen en gevangenissen duurt zeker 4 dagen. Het eerste en enige seizoen was vanaf november 2016 te zien bij de EO.

Naast Van Aschat spelen ook onder andere Loek Peters, Aart Staartjes, Frank Lammers, Janni Goslinga, Susan Visser en Bianca Krijgsman een rol in de dramaserie Als De Dijken Breken.

Sinds oktober 2017 kunnen mensen in de Verenigde Staten, Canada, Oostenrijk, Zwitserland, Australië, Groot Brittannië en Nieuw Zeeland ook zien wat er gebeurt als in België en Nederland de dijken breken.

Dit kan doordat Dutch Features Global Entertainment een deal heeft gesloten met AMC Networks, de zender van The Walking Dead, Breaking Bad en Mad Men. AMC toont de serie via hun on-demand kanaal Sundance Now.
Vorige aflevering
The Netherlands Above Water
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
01 mei 2018 09:38 -
Ontroerende en tot nadenken stemmende situaties, moraliserend maar niet storend. Het blijft de EO natuurlijk maar hé, dat heeft altijd als voordeel dat er geen awkward seksscènes in zitten. Effectieve special effects (Nederland staat half onder water)
Reageer

Laatste nieuws

Netflix gaat wereldwijd een Top 10 van de meest bekeken series en films lanceren.
Vandaag, 15:00
Overspel is een Nederlandse dramaserie, afkomstig van de VARA.
Vandaag, 14:00
Netflix heeft de wereldwijde rechten – met uitzondering op Australië – verkregen van het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, mede gecreëerd door Cate Blanchett (Mrs. America), die ook de hoofdrol vervult.
Vandaag, 13:00
NBC werkt aan de pilot van de komedieserie Jefferies, afkomstig van Universal Television.
Vandaag, 12:00
Het streamingplatform Disney+ werkte tot voor kort aan een televisieserie op basis van de lhbt-speelfilm Love, Simon. Dat werd in juni 2019 bekend.
Vandaag, 11:00
2
Private Practice is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender ABC. De serie liep van 2007 tot 2013 en in totaal verschenen er 111 afleveringen.
Vandaag, 10:00