Alex Rider

7.6 / 10
45 min
Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
2seizoenen/8afleveringen/2020 - heden
NetwerkAmazon
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2020 - heden
Genres:Avontuur
Netwerk:Amazon
Alex Rider is een Britse avonturenserie te zien bij Amazon. De serie ging in première op 4 juni 2020.

Als Alex Rider verneemt dat zijn oom Ian is vermoord als Britse spion, in de dienstplicht - en niet bij een auto-ongeluk, zoals hem was verteld - verandert alles voor deze anders normale tiener. Hij wordt benaderd door Alan Blunt, hoofd van een duistere zijtak van MI6 die bekend staat als The Department, onthult dat Alex sinds zijn kindertijd onbewust is opgeleid voor de gevaarlijke wereld van spionage. Onder druk gezet om te helpen de dood van zijn oom te onderzoeken - en hoe dit verband houdt met de moord op twee spraakmakende miljardairs - neemt Alex met tegenzin een nieuwe identiteit aan en gaat undercover in een afgelegen kostschool genaamd Point Blanc.
Ver boven de sneeuwgrens in de Franse Alpen beweert Point Blanc dat de onrustige tienerkinderen van de ultra-rijken weer op het goede spoor worden gezet. Maar terwijl hij dieper graaft, ontdekt Alex dat de studenten in feite het onderwerp zijn van een verontrustend plan van de mysterieuze dokter Greif - een plan dat hij wil stoppen, met het risico dat het zijn leven te verliezen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (2)

Alex Rider - Seizoen 1

7

Alex Rider - Eerste aflevering

7

Nieuws (3)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
1 jun 2020
3
Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
30 mei 2020
Ook in juni komen er weer nieuwe series uit. En het zijn er eigenlijk best veel, ondanks dat vele producties vanaf maart zijn stilgelegd.
31 mei 2020

Populaire reacties (5)

9
28 aug 2020
Super serie. Jammer dat het seizoen zo kort is. Ik kijk uit naar het volgende seizoen.
9.6
06 jun 2020
Heb hem helemaal gezien. Wat is dit een TOP serie!!