Afro Samurai

7.7 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
1seizoenen/5afleveringen/2007 - 2009 
NetwerkParamount network
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20072009 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Afro Samurai is een Amerikaanse animatieserie van de zender Spike TV. De serie ging in première op 4 januari 2007.

In een futuristische nog feodale Japan, wordt gezegd dat degene de nummer één hoofdband hanteert, de felste strijder in de wereld is en dient te beschikken over goddelijke krachten. De enige manier om de nummer 1 hoofdband te verkrijgen is om tegen de nummer 1 te vechten en hem te verslaan in een gevecht. Alleen de nummer 2 kan het echter tegen de nummer 1 opnemen, terwijl iedereen de nummer 2 kan bevechten, wat een constante strijd om de nummer 2 hoofdband veroorzaakt.

Justice, de eigenaar van de nr. 2 hoofdband, gaat de strijd aan met de eigenaar van de nummer een hoofdband, Rokutaro. De twee vechten, eindigend met Justice die Rokutaro onthoofd en zich beroept op zijn hoofdband. Rokutaro's hoofd rolt voor zijn zoon, een jonge jongen genaamd Afro, die snikt en zweert wraak.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 5
Seizoen 1

Vergelijkbare series

Afro Samurai