A Very British Scandal

7.4 / 10
58 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
1seizoenen/3afleveringen/2021 - 2021 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:58 min20212021 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:BBC One
A Very British Scandal is een Britse dramaserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 26 december 2021.

De serie richt zich op de echtscheiding van de hertog en hertogin van Argyll, een van de meest beruchte, buitengewone en meedogenloze rechtszaken van de 20e eeuw. Beroemd om haar charisma, schoonheid en stijl, domineerde Margaret, hertogin van Argyll, de voorpagina's zoals een echtscheiding met beschuldigingen van valsheid in geschrifte, diefstal, geweld, drugsgebruik, geheime opnames, omkoping en een expliciete polaroidfoto. Alles speelt zich af in de witgloeiende schittering van de media uit de jaren zestig. De serie keert dit schandaal binnenstebuiten om het sociale en politieke klimaat van het naoorlogse Groot-Brittannië te onderzoeken, de houding ten opzichte van vrouwen te bekijken en te vragen of institutionele vrouwenhaat destijds wijdverbreid was.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3
Seizoen 1

Populaire reacties (2)

avatar mmvandoorn
8
1 jul 2022
Er is geen tweede seizoen van deze serie. Jullie zijn op het verkeerde been gezet door de releasedatum op Amazon Prime Video van 22 april 2022, maar dit is nog steeds seizoen 1. En het lijkt me sterk dat er een tweede seizoen komt, aangezien het verhaal afgelopen is.

Vergelijkbare series

A Very British Scandal