Reign (2013)

8.1 / 10
43 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7.5
anonymous geeft "Reign - Seizoen 1" een 7.5.
Geschreven door anonymous op 15 juni 2016.
Leuk?
4
1
Bekijk stemmen

Reign - Seizoen 1

Dankzij een Facebookgroep heb ik Reign leren kennen. Er werd gesproken over dat het leuk, grappig maar ook spannend was. Het maakte mij al behoorlijk nieuwsgierig en ik kon dus niet wachten om te gaan beginnen. Gelukkig kwam de DVD al snel binnen en had ik de serie in twee dagen uit gekeken.

Reign gaat over Mary Stuart (Adelaide Kane, Teen Wolf) de koningin van Schotland. Mary werd als klein meisje al gekroond tot koningin van Schotland. Sindsdien moet ze vluchten voor de Engelsen. De Engelsen zijn uit op de troon en het stuk land dat Mary regeert. Voor Mary’s eigen veiligheid en dat van haar volk gaat Mary naar Frankrijk om daar te trouwen met de zoon van Koning Henry (Alan Van Sprang, The Tudors) genaamd Francis (Toby Regbo). Mary kent Francis al vanaf toen ze allebei nog peuters waren en sindsdien staat het huwelijk al vast. Mary komt niet alleen aan in Frankrijk, ze trekt samen met haar hofdames (haar jeugdvriendinnen) het kasteel in. Daar leert Mary ook de halfbroer van Francis kennen, genaamd Sebastian (Torrance Coombs, The Tudors) de bastaardzoon van koning Henry. Kan Mary haar gevoelens voor de één persoon behouden en maakte ze de juiste beslissingen?

© The CW

De serie heeft absoluut aan mijn verwachtingen voldaan. Het gaat zoals in veel series over één meisje (Mary) en twee jongens (Francis en Sebastian). Dit maakt de serie al een stuk aantrekkelijker. In het begin vond ik het nog best lastig om in de serie te komen. Doordat er moderne muziek werd gedraaid, dus eigenlijk de muziek die nu wordt geluisterd door ons. Daar was ik meer mee bezig dan dat ik eigenlijk zat op te letten, maar je went er vanzelf aan. Zelf ben ik ook enorm fan van Sebastian. Zijn uiterlijk ziet er gewoon erg goed uit, maar ook de manier van zichzelf zijn vindt ik erg goed bij hem passen. Natuurlijk blijf ik deze serie graag door kijken en ik kan niet wachten tot seizoen twee eindelijk in het Nederlands verschijnt. Verder heb ik zelf ook nog kunnen lachen om bepaalde delen. Er zit behoorlijk wat humor in maar hier en daar is het ook wel even spannend. Dit maakt de serie helemaal af.
Volg Reign (2013)
Vorige aflevering
All It Cost Her
All It Cost Her
04x16
Leuk?
4
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

Chicago Fire - Seizoen 8 (DVD)

7

The North Water - Seizoen 1

9

Manifest - Seizoen 2 (DVD)

7.5

The Walking Dead - Seizoen 11 - (eerste deel)

8.5

Nine Perfect Strangers - Seizoen 1

6

Den som dræber - Fanget af mørket (Those Who Kill) - Seizoen 2

8
Reign (2013)