8 Simple Rules

7.2 / 10
22 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
3seizoenen/76afleveringen/2002 - 2005 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:22 min20022005 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:ABC
8 Simple Rules is een Amerikaanse komedieserie van de zender ABC. De serie ging in première op 17 september 2002.

8 Simple Rules gaat over een getrouwd stel met drie kinderen die leven in Detroit. Vader Paul Hennessy (John Ritter) stopt met het schrijven van sportartikelen om een column bij te houden over het opvoeden van hun drie tieners, terwijl moeder Cate (Katey Sagal) haar vroegere baan als verpleegkundige weer oppakt.

Vader Paul wil zijn tienerkinderen Kerry (Amy Davidson), Bridget (Kaley Cuoco) en Rory (Martin Spanjers) van het daten afhouden. Hij heeft acht simpele regels waaraan gegadigden moeten voldoen om afspraakjes met zijn kinderen te mogen maken.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 28
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 24
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 24
Seizoen 3

Populaire reacties (1)

avatar renzoroy
6.5
29 dec 2018
Dit was zo'n leuke serie toen John Ritter er nog in zat. Helaas overleed hij tijdens de opnames van seizoen 2 en hebben ze hem proberen te vervangen met o.a. de vreselijke, irritante David Spade..... Logisch dat de kijkcijfers enorm gedaald zijn en daarna werd het terecht gecancelled. Seizoen 3 is zo vreselijk flauw en slecht. Het is alsof je Batman vervangt met het gekke slappe neefje van Robin.. Zonde. Ze hadden het gewoon moeten cancellen toen Ritter overleed. Dan was het een geweldige serie in zijn geheel geweest.
8 Simple Rules