Zie mij graag

8.2 / 10
23 min
Dramedy
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Zie mij graag binnenkort op Videoland

Het derde seizoen van de Belgische dramedyserie Zie mij graag verschijnt in juni op Videoland.

De eerste twee seizoenen van de Belgische serie Zie mij graag zijn al te zien op Videoland en het derde seizoen zal 6 juni op de streamingdienst verschijnen. Het derde seizoen ging eerder dit jaar in première op de Belgische televisie.

In Zie mij graag zet Anna (Alejandra Theus, Loslopend Wild) na het bedrog van haar man Ben (Stan Van Samang, Zuidflank) een punt achter hun huwelijk en probeert ze haar leven met goede moed terug op de rails te zetten. Maar hoe moet ze nu verder met haar leven en haar kinderen, waardoor ze voor eeuwig verbonden zal blijven met haar ex?

Vorige aflevering
De leugen van Anna en Ben escaleert steeds verder
De leugen van Anna en Ben escaleert steeds verder
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Fleabag. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Hoewel The CW, FOX en CBS al met hun schema’s voor seizoen 2020-2021 zijn gekomen blijft het de vraag wanneer het seizoen gaat beginnen. Is dat in september of toch later. Want het corona-virus blijft de gemoederen bezig houden, ook in Hollywood.
Vandaag, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
2
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
Vandaag, 10:00
2
Vanaf deze week mogen we weer naar een restaurant of bioscoop onder zeer strikte voorwaarden. Afgelopen week was het dus afwachten tot we weer lekker een terrasje konden pakken.
Vandaag, 09:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse actie- en misdaadserie 24 verschijnen eind juni op Netflix.
Gisteren, 13:00
2