You, Me and the Apocalypse

6.8 / 10
43 min
Dramedy
Volg deze serie
6.8 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2015 - 2015 
NetwerkNBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20152015 (Beëindigd)
Genres:Dramedy
Netwerk:NBC
You, Me and the Apocalypse is een Amerikaanse dramedyserie van de zender NBC. De serie ging in première in 2015.

In dit gedurfde, adrenalineverhogende nieuwe komische drama zet het nieuws dat een komeet op een onvermijdelijke ramkoers met de aarde ligt, de meest hilarische en onverwachte keten van gebeurtenissen in gang. Tegen de achtergrond van een apocalyptische chaos volgt het verhaal een eclectische groep schijnbaar losstaande personages over de hele wereld, terwijl hun levens elkaar op de meest onverwachte manieren beginnen te kruisen. En als we "eclectisch" zeggen, bedoelen we een rebelse priester, een losgeslagen blanke supremacist, een zachtaardige bankmanager, een kiemfobische cyberterrorist en een Amerikaanse generaal met vijf sterren. Sommige van deze buitenbeentjes zijn voorbestemd om in een bunker diep onder de Engelse buitenwijk Slough terecht te komen, en zullen daar de hoogst onwaarschijnlijke (en totaal ongeschikte) toekomst van de mensheid worden. Zou dat geen ramp zijn!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie You, Me and the Apocalypse.

Populaire reacties (2)

avatar anonymous
-
29 jan 2016
Heel verrassend frisse serie over de apocalypse. Een leuk geschreven verhaal wat snel en via leuke personages verteld word. Kijken met een glimlach.
avatar CC11
7
1 okt 2015
Ik zou niet direct een oordeel kunnen vellen na het zien van de pilot dus ga deze minstens nog een paar afleveringen geven.

Vergelijkbare series

You, Me and the Apocalypse