Yentl en de Boer de Serie

7.3 / 10
25 min
Comedy
Volg deze serie
7.3 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2021 - heden
NetwerkBNNVARA
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min2021 - heden
Genres:Comedy
Netwerk:BNNVARA
Yentl en de Boer de Serie is een Nederlandse komedieserie van de zender BNNVARA. De serie ging in première op 5 september 2021.

Het veelgeprezen comedyduo Yentl en de Boer brengt hun absurde fantasiewereld van het podium naar het scherm. Maakt wonen in een huis dat volledig van snoep is gemaakt je meteen onbetrouwbaar? Zullen we het überhaupt merken wanneer onze laatste dag op aarde is begonnen? En wordt het niet eens tijd dat baby's aan hun trekken komen als het om huishoudelijke klusjes gaat? Yentl en de Boer de Serie is een comedyserie van vier afleveringen die het beste materiaal uit hun theatershows combineert met gloednieuwe sketches en originele liedjes. Met in de hoofdrol: Yentl Schieman en Christine de Boer, die graag van de gelegenheid gebruik willen maken om hun moeders gedag te zeggen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Yentl en de Boer de Serie.
Yentl en de Boer de Serie