Winx Club

8.1 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
8seizoenen/208afleveringen/2004 - heden
NetwerkNickelodeon
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:25 min2004 - heden
Genres:Animatie
Netwerk:Nickelodeon
Winx Club is een Italiaanse animatieserie van de zender Nickelodeon. De serie ging in première op 28 januari 2004.

Winx Club start in Gardenia, een volks stadje op de planeet Aarde waar het hoofdpersonage Bloom, een roodharige tiener met een sterk karakter, verblijft, samen met haar ouders en haar konijn Kiko. Bloom gaat er naar school, waar Mitzi het voortdurend op haar heeft gemunt, en leidt er een normaal leven.

Op een dag is Bloom ongewild getuige van een gevecht tussen de kwaadaardige oger Knut en zijn helpers, en de fee van zon en maan, Stella. Stella lijkt te verliezen, en Bloom werpt zich in de strijd om haar te verdedigen. Wanneer Bloom echter zelf in het nauw gedreven wordt, focust zij intuïtief al haar aandacht op de oger waardoor ze ongewild een magische straal opwekt die Stella de kans geeft zich te reorganiseren. Samen verslaan ze de oger, maar Stella verliest het bewustzijn en Bloom neemt haar mee naar huis om te herstellen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 26
Seizoen 2
0 / 26
Seizoen 3
0 / 26
Seizoen 4
0 / 26
Seizoen 5
0 / 26
Seizoen 6
0 / 26
Seizoen 7
0 / 26
Seizoen 8
0 / 26

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Winx Club.

Nieuws (5)

Ook voor de maand april hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
31 mrt 2019
2
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
21 mrt 2019
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
28 jan 2019