Who Is America?

7.2 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
1seizoenen/7afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkShowtime
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:Showtime
Who Is America? is een Amerikaanse komedieserie van de zender Showtime. De serie ging in première op 15 juli 2018.

WIE IS AMERIKA? is een satirische serie van een halfuur van comedian Sacha Baron Cohen, in zijn terugkeer naar serietelevisie voor de eerste keer in meer dan een decennium. De serie onderzoekt de verschillende individuen, van het beruchte tot het onbekende in het politieke en culturele spectrum, die onze unieke natie bevolken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Who Is America?.

Nieuws (12)

Het boek The First Shot van Brendan Borrell draait om de zoektocht naar een corona vaccin en wordt door HBO en Adam McKay (Succession) bewerkt tot serie.
wo 29 juli
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
9 sep 2019
De thrillerserie The Spy vertelt het schokkende, waargebeurde verhaal van de Israëlische meesterspion Eli Cohen, die in de jaren 60 in de Syrische overheid infiltreerde.
29 aug 2019