Who Is America?

7.3 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/7afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkShowtime
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:Showtime
Who Is America? is een Amerikaanse komedieserie van de zender Showtime. De serie ging in première op 15 juli 2018.

WIE IS AMERIKA? is een satirische serie van een halfuur van comedian Sacha Baron Cohen, in zijn terugkeer naar serietelevisie voor de eerste keer in meer dan een decennium. De serie onderzoekt de verschillende individuen, van het beruchte tot het onbekende in het politieke en culturele spectrum, die onze unieke natie bevolken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Who Is America?.

Nieuws (2)

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 27 augustus tot en met 2 september voor je op een rijtje gezet.
3 sep 2018
De VPRO zendt op NPO 3 vanaf 16 september een nieuwe satirische serie van een half uur per aflevering uit van komiek Sacha Baron Cohen. Sinds donderdag 16 augustus kan er al online naar gekeken worden via NPO Start Plus.
17 aug 2018