Whites

7,0 / 10
23 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2010 - 2010 
NetwerkBBC Two
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min20102010 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:BBC Two
Whites is een Engelse komedieserie van de zender BBC Two. De serie ging in première op 28 september 2010.

Met als setting de keuken van een country house hotel, volgt Whites het wel en wee van de chef-kok Roland White en zijn lankmoedige sous-chef Bib. Sinds hij 15 jaar geleden op de rand van het succes heeft gestaan, is Roland de schittering en drive verloren die nodig is om de langbegeerde Michelin-ster te winnen. Hij kan koken als de beste, als hij zijn hoofd er maar bij houdt, maar luiheid heeft het betere van hem, tot grote ergernis van restaurant manager Caroline.

Bib, ondertussen, staat onder druk en heeft de laatste maanden geen tijd doorgebracht met zijn vrouw. Het helpt niet dat Skoose de leerling-kok, nul respect heeft voor hem of dat de eigenzinnige serveerster Kiki een bestelling opneemt voor een omelet zonder ei.

Ondanks al hun problemen, weet Bib dat hij geluk heeft om samen te werken met een waar culinair genie en Roland weet dat Bib een echte vriend is. Maar dit kan niet voorkomen dat dingen letterlijk en figuurlijk aanbranden in de keuken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Whites.
Whites