White Collar

8.3 / 10
44 min
Misdaad, Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
6seizoenen/81afleveringen/2009 - 2014 
NetwerkUSA Network
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20092014 (Beëindigd)
Genres:MisdaadComedy
Netwerk:USA Network
White Collar is een Amerikaanse komische misdaadserie van de zender USA. De serie ging in première op 23 oktober 2009.

White Collar gaat over Neal Caffrey die een con-man is. Neal Caffrey is gepakt door de FBI naar een drie jaar kat en muis spel. Met nog drie maanden te gaan, van zijn vier jaar gevangenisstraf, ontsnapt hij uit de super beveiligde gevangenis om zijn ex vriendin Kate te vinden. Peter Burke, de FBI-agent wie hem achter de tralies stopte, pakt hem weer op. Deze keer geeft Caffrey informatie over een andere onderzoek, Caffrey zal Burke helpen bij het oppakken van andere criminelen waardoor Caffrey zijn vrijheid terug kan verdienen. Naar een paar dagen dat Caffrey uit de gevangenis is ontslagen woont hij in één van de duurste huizen in Manhattan.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 14
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 16
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 16
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 16
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 13
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 6
Seizoen 6

Populaire reacties (33)

avatar sarlottje
9.5
2 jun 2016
Als je White Collar leuk vond, dan vind je 'The Catch' ook leuk!!
avatar anonymous
-
3 sep 2015
Begin aug ben ik begonnen met kijken (Netflix) en nu, een maand later heb ik de hele serie gezien. Wat heb ik genoten, de humor, de verhalen, de tricks maar vooral van de acteurs die er duidelijk zin in hebben. Oke, de serie is gestopt en op een manier zoals het hoort! Ik ga Neil met zijn hoedje missen en hoop dat ik een goede vervanger er voor kan vinden. (Kijk je via Netflix dan mis je de laatste 6 afl. maar die zijn wel via de pc te vinden :) netflix weet nog niet of die ook nog uitgezonden gaan worden!)

Vergelijkbare series

Suits
39 stemmen
The Mentalist
14 stemmen
Elementary
9 stemmen
Burn Notice
7 stemmen
Chuck
6 stemmen
White Collar