When Seagulls Cry

8,0 / 10
25 min
Drama, Mysterie, Thriller, Fantasy, Horror, Animatie
Volg deze serie
8,0 / 10
1seizoenen/26afleveringen/2009 - 2009 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20092009 (Beëindigd)
Netwerk:Tokyo MX
When Seagulls Cry is een Japanse animatieserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 2 juli 2009.

De welvarende Ushiromiya familie patriarch, Kinzo, is op zijn sterfbed, en zijn familie heeft geassembleerd in hun privé-eiland op de verdeling van zijn landgoed te bespreken. Terwijl ze kibbelen via immense erfenis van hun vader, een tyfoon sluit in, vangen ze op het eiland. Ze plotseling een angstaanjagende woord van waarschuwing te ontvangen ... en dan, in het holst van de nacht, de moorden beginnen.

Eén voor één worden de familieleden ontdekt vermoord in bizarre en onmenselijke manieren. Sommigen binnen de familie zich wenden tot bijgeloof, de schuld te geven het op een heks gekletst om het eiland te wonen. Maar een van hen - de jonge Battler Ushiromiya - weigert om het bovennatuurlijke te accepteren en geloften om de echte moordenaar te ontdekken achter de schijnbaar onmogelijke slachtingen. Hij vindt zichzelf al snel geconfronteerd met de schijnbare heks, en gaat in een leven en dood strijd om de waarheid.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 26
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie When Seagulls Cry.
When Seagulls Cry