Visionaries: Knights of the Magical Light

7,0 / 10
25 min
Actie, Sciencefiction, Avontuur, Animatie
Volg deze serie
7,0 / 10
1seizoenen/13afleveringen/1987 - 1987 
NetwerkSyndicated
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min19871987 (Beëindigd)
Netwerk:Syndicated
Visionaries: Knights of the Magical Light is een Amerikaanse animatieserie van de zender Syndicated. De serie ging in première op 21 september 1987.

Ver weg in een afgelegen sterrenstelsel, leven de mensen van de planeet Prysmos in een tijdperk van geweldige technologie. Ze hadden controle over alle van de bronnen van energie, en genoten van een leven vol comfort en gemak voor 7000 jaar ... maar dit kon niet duren, want de herschikking van de drie brandende zonnen van Prysmos betekende het einde van het tijdperk van wetenschap en technologie. Wanneer alle elektrische energie zijn uitgeput van de wereld, een begint tijd van magie. Maar het zou enige tijd duren voordat de mens dit zou geloven. Jaren gingen voorbij, en als de oude orde instortte ontstond een nieuwe, meer primitieve orde vanuit het puin. Wetende dat het machtsevenwicht tussen Darkstorm en Leoric gemakkelijk kan worden gekanteld, zoeken beide partijen verwoed naar een militair voordeel.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Visionaries: Knights of the Magical Light.