Vegas (2012)

7.5 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/21afleveringen/2012 - 2013 
NetwerkCBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20122013 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:CBS
Vegas (2012) is een Amerikaanse dramaserie van de zender CBS. De serie ging in 2012 in première.

Vegas is geïnspireerd is op het levensverhaal van Ralph Lamb. Hij was een rodeocowboy die uitgroeide tot Sheriff van Las Vegas in de jaren '60. Eigenlijk wilde Ralph Lamb vooral genieten van de rust op zijn ranch, maar Las Vegas werd als gok- en entertainmentsmekka steeds meer overspoeld door outsiders en corrupte mensen, die zich ook steeds meer in zijn persoonlijke leven beginnen binnen te dringen.
Zo wordt hij door de burgemeester van Las Vegas, die Lamb herinnerde als een militaire politieagent tijdens de Tweede Wereldoorlog, gevraagd om de moord op een casinomedewerker te onderzoeken. Al gauw kruist Ralph het pad met Vincent Savino, een meedogenloze gangster uit Chicago die zijn zinnen op Vegas heeft gezet en de stad onder zijn controle wil krijgen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 21
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Vegas (2012).

Populaire reacties (3)

avatar antimidant
9
4 feb 2013
Vanochtend schreef ik nog dat ik Arrow een echt slechte seire vind.
Vanavond afl. 13 van Vegas eens bekeken......ik ben nog steeds zeer content met Vegas... Hulde
avatar Waku
8
26 sep 2013
Ontzettend spijtig dat deze serie geen vervolg krijgt. Zeker als je naar een aantal afleveringen gewent bent wat betreft de personages en de verstandhoudingen duidelijk zijn wordt "Vegas" alleen maar leuker en boeiender.Quaid en Chiklis zijn boeiende
en karakterstieke acteurs om naar te kijken. Bovendien is Sarah Jones inderdaad een heerlijke verschijning. "Vegas" zelf is sfeervol in beeld gebracht. Jammer, ik had hier echt nog wel een seizoen of twee meer van willen zien.

Vergelijkbare series

Justified
2 stemmen
Longmire
2 stemmen
Damnation
2 stemmen
Las Vegas
1 stem
Vegas (2012)