Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CBS cancelt vier series

Vandaag was het bijltjesdag bij CBS. Voor vier series betekende dat het einde, te weten CSI: NY, Rules of Engagement, Golden Boy (2013) en Vegas. Bij geen een van deze vier mag dat echt een verrassing genoemd worden.

Als eerste kwam het einde naar buiten van de tweede CSI Spin-off, CSI: NY. Nadat we vorig seizoen al afscheid moesten nemen van de spin-off in Miami, is het oorspronkelijke CSI nu de enige overgebleven lopende serie uit deze bekende reeks.

Vrijdagavond drama Vegas heeft niet genoeg kunnen overtuigen om een tweede seizoen af te dwingen. Waar de cijfers in het begin van de serie nog enigszins redelijk waren, vielen de cijfers de tweede helft van het seizoen steeds meer weg.

Later op de dag kwam ook het einde van Golden Boy en Rules of Engagement naar buiten. Golden Boy was een van de mid-season series van CBS dit seizoen, terwijl Rules of Engagement nog steeds wordt gezien als meest ondergewaardeerde serie ooit. Dit ondanks de zeven seizoenen dit er inmiddels toch al van gemaakt zijn.

Welke van deze series ga jij het meeste missen?
Vorige aflevering
100th
100th
07x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Arie07
12 Mei 2013 21:28 -
Golden Boy vond ik toch wel een goede en leuke serie. Jammer dat die stopt..
Reageer
avatar_anonymous
27 Mei 2013 20:11 -
Mee eens. Golden Boy had nog een kans moeten krijgen.
Reageer
Rules of Engagement