Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Van God Los eind 2013 terug voor derde seizoen

Van God Los eind 2013 terug voor derde seizoen

BNN werkt aan een derde seizoen van de misdaadserie Van God Los. In de zomer gaan researchers en schrijvers aan de gang met de voorbereidingen. Dat heeft de omroep laten weten. Van God Los bestaat uit op zichzelf staande afleveringen, die gebaseerd zijn op waargebeurde misdaadverhalen. Elke aflevering heeft een eigen cast vol bekende acteurs. “Wij zijn ongelofelijk trots op Van God Los“, zegt Mark Furstner, eindredacteur drama bij BNN, over zijn dramaserie.

Dit jaar heeft Van God Los een Eervolle Vermelding gekregen bij de uitreiking van de Nipkowschijf. “We laten met de serie zien dat de mix van bekende en minder bekende acteurs samen met jonge talentvolle en meer ervaren makers heel verrassende resultaten oplevert. Dat zorgt niet alleen voor mooie nominaties, maar ook voor lovende reacties bij het publiek en goede kritieken van tv-recensenten“, aldus Furstner.

De eerste draaidagen van het derde seizoen staan voor eind 2012 in de planning. De uitzendingen staan gepland voor het najaar van 2013.

bron: mediacourant.nl
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

antimidant
29 mei 2014, 03:52
Dat moet in seizoen beduidend beter worden. De cast is nl. ronduit prima....
0
Log in om een reactie achter te laten